Home Comedie Cu apa-n gură. Bătălia paharelor cu Jimmy Fallon și Jason Moma

Cu apa-n gură. Bătălia paharelor cu Jimmy Fallon și Jason Moma

1191

Despre Jimmy Fallon și The Tonight Show am mai discutat noi. Consider în continuare un această emisiune un model de divertisment care în România nu va exista niciodată. Cum să faci în România entertainment fără manele, fără țigani, fără interlopi, fără analfabeți, fără femei care au reușit în viață cu gaura dintre picioare și care acum se autointitulează „vedete”?

Nu, din păcate în România nu va exista niciodată entertainment de calitate. Unui popor de imbecili analfabeți nu poți să-i dai cultură că te ia și la bătaie. La noi se poate NUMAI CU CIRC, cu golăneală cu țigănie și așa mai departe. Uite că la americani se poate și fără analfabeți și de-asta și privesc cu mare interes The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Nu pot urmări LIVE din cauza fusului orar dar privesc clipurile care apar pe net a doua zi, și mamă, ce clipuri încă. În cele ce urmează avem de-a face cu o bătăile cu apă mai mult decât epică, între Jimmy și Jason Momoa, din care Jimmy iese mai mult decât șifonat.

Deci am râs de m-am stricat la primul pahar cu apă aruncat în gura lui Jimmy, zici că i-a tras un pumn în nas. Știu, mulți veți spune că nici ăsta nu e entertainment de calitate dar haideți să fim un pic serioși. Nu cred că se compară cu țigăneala de la Capatos sau alte emisiuni de genul, nu? Aici măcar apar oameni care sunt capabili să se exprime și să scoată pe gură mai mult decât înjurături.

Aveți și voi clipul mai jos care mai mult ca sigur se va viriliza în următoarele ore. Deci nu ai cum așa ceva :))

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.