Home Diverse Cum poți să zbori ieftin de la Târgu Mureș?

Cum poți să zbori ieftin de la Târgu Mureș?

964

Zborul cu avionul nu mai e demult un lux. Toată lumea își permite să se urce într-o aeronavă și să viziteze străinătatea. Nu mai există bariere, nu mai există costuri exagerate pentru acest serviciu de transport. Pe măsură ce industria aviatică a avansat, pe parte comercială, au apărut prețurile din ce în ce mai bune. Cam acesta este efectul concurenței în orice domeniu, nu doar în aviația comercială.

Dacă locuiești în Târgu Mureș ești de două ori norocos. Ai la dispoziție două aeroporturi între care să pendulezi atunci când vrei să pleci în concediu ori cu treburi importante înafara țării. Există aeroportul internațional din oraș, dar ai și opțiunea de a decola de pe cel din Cluj. Dacă vei alege Clujul o să ai parte bineînțeles de curse mai bune și mult mai ieftine, aeroportul e mai mare.

Și nu e deloc dificil să ajungi la aeroportul din Cluj. Există companii care efectuează transfer aeroport Târgu Mureș – Cluj la niște prețuri mai mult decât decente. Biletele de avion pe care le poți lua pentru decolare de pe aeroportul din Cluj sunt mult mai ieftine decât cele existente pentru Târgu Mureș, așa că se compensează mai mult decât eficient costul biletului de microbuz până la Cluj.

Și da, prin intermediul serviciului transfer aeroport, te urci în microbuz la Târgu Mureș și ajungi direct la aeroportul din Cluj. Nu trebuie să te mai duci cu trenul până la Cluj, de acolo să iei un taxi până la aeroport și așa mai departe. Pur și simplu ești dus din A în B simplu, rapid și fără bătăi de cap. și cel mai important, fără costuri suplimentare. Chiar e o soluție foarte ieftină pentru cei din Târgu Mureș pe care ar trebui să o ia în calcul. Nu știu câte bilete de avion cu 9.99 euro se pot lua de la Târgu Mureș dar mai mult ca sigur din Cluj există și această posibilitate.

Acum, rămâne la alegerea voastră cum anume doriți să procedați în acest caz, dacă vă este mai comod să decolați din propriul oraș sau dacă e mai bine să mergeți la Cluj.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.