SHARE

Mediul de afaceri din România este supus țepei. Dacă nu ești atent cu cine te încurci, riști să-ți ruinezi afacerea pe care ai clădit-o corect, cinstit și cu multă muncă în doar câteva zile. Trăim într-o țară în care din păcate există foarte mulți escroci, foarte mulți oameni cărora nu le place munca dar în schimb pe plac banii. Astfel, mulți preferă să-și deschidă câte-o firmă fantomă cu care să dea țepe în loc să pună osul la treabă și să facă afaceri cinstite toată lumea.

Ei bine, cum poți să faci să te ferești de asemenea specimene, de asemenea oameni care profită la maxim de legile  neclare ori de munții de bani pe care i-au furat deja, bani care le asigură libertatea într-una dintre cele mai corupte țări din lume? Există o variantă online prin intermediul căreia poți sta departe de asemenea neplăceri, poți sta departe de partenerii neserioși, de oamenii care și-au făcut un scop din a fura sau a păcăli în jurul lor. Varianta se numește termene.ro.

Poți cere o verificare firmă pe termene.ro. Vei primi un raport complet, cu istoricul firmei, cine sunt asociații, dosare în instanță dacă sunt și așa mai departe. Vei primi un document careva conține absolut toate informațiile necesare astfel încât să-și dai seama cu cine ai de-a face, dacă este vorba despre un potențial partener serios alături de care să crești, ori un țepar care ar putea să te bage în faliment. Nu e de glumă cu așa ceva, și dacă ești mai vechi pe piață probabil înțelegi asta.

Verificarea unei firme se poate face foarte simplu, dar trebuie să fie și oamenii conștienți de faptul că acesta este un serviciu și trebuie tratat ca atare. Adică plătit. Știu că mulți dintre voi veți spune că a verifica o firmă este destul de scump dar atât timp cât viitorul tău depinde de această colaborare, ne mai uităm la bani? Dacă toată lumea ar apela la asemenea servicii, cu siguranță țeparii și escrocii ar dispărea de pe piață. Pur și simplu nu s-ar mai încurca nimeni cu ei, ai știi dinainte ce urmează.

Articole Recomandate

Tendințe ochelari de soare 2018 Confort, sănătate și tendințe: acestea sunt cele trei cuvinte de bază care caracterizează cel mai bine ochelarii de soare în 2018. Ochelarii de soare, cel mai cumpărat accesoriu la nivel mondial, îmbi...
Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Idei pentru EA și pentru EL Sărbătoriți iubirea în fiecare zi, dar pe 14 februarie este oficial ziua voastră, a îndrăgostiților. Fie că alegeți să sărbătoriți Valentine’s Day, fie că alegeți să sărbătoriți ziua în care v-ați cun...
Cum poți să zbori ieftin de la Târgu Mureș? Zborul cu avionul nu mai e demult un lux. Toată lumea își permite să se urce într-o aeronavă și să viziteze străinătatea. Nu mai există bariere, nu mai există costuri exagerate pentru acest serviciu d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here