Home Diverse Avantajele cumpărării unui apartament nou în București

Avantajele cumpărării unui apartament nou în București

64
SHARE
apartament nou

Mulți dintre noi, cei care încă mai locuim în orașele mici de provincie, ne gândim destul de serios să vindem tot ce avem pe-aici și să ne mutăm în capitală. Acolo sunt alte oportunități, alte posibilități, alți oameni, altă piață a muncii, altă piață de dezvoltare a afacerilor și așa mai departe.

Una e să încerci să te descurci într-un oraș mic precum Drobeta Turnu Severin, în care toate companiile sunt vorbite să plătească cu 1000 de lei/lună indiferent de locul de muncă și alta e să mergi într-un oraș cu 2 milioane de suflete. În regulă… Să zicem că ne hotărâm să renunțăm la viața săracă de provincie și dorim să încercăm un viitor în capitală.

Ce ar fi mai bine să cumpărăm? Un apartament vechi, construit pe vremea lui Ceaușescu sau unul nou nouț, amplasat într-un complex rezidențial?

Ei bine, există foarte multe avantaje care înclină balanța înspre achiziția de apartamente noi București, avantaje pe care le vom prezenta și noi pe scurt în cele ce urmează.

Avantajele cumpărării unui apartament nou în București

  • Prețurile sunt mai mici decât pentru apartamentele vechi, cartierele rezidențiale fiind situate mai pe la exteriorul Bucureștiului. Chiar nu există justificare pentru prețurile din oraș.
  • Suprafețele sunt mai mari, puțin dezvoltatori imobiliari mai aduc pe piață apartamente cu 2 camere de 40 de metri pătrați, cum se făcea pe vremea lui Ceaușescu.
  • Vecinii sunt de calitate, nu o să ai nenorocul să îți urme în bloc manelele cum se întâmplă prin blocurile vechi, în apartamentele primite de la stat de niște părinți.
  • Apartamentele vechi sunt primele care vor cădea în caz de cutremur, au deja zeci de ani de când stau în picioare și vă dați seama ce se poate întâmpla la o asemenea calamitate
  • Apartamentele noi deși sunt la periferie, vor fi într-un final amplasate în centrul orașului, Bucureștiul dezvoltându-se constant spre exterior. Periferia va deveni centru cândva.

Vouă cum vi se par aceste avantaje, sau mai bine zis ce părere aveți voi despre această idee de a cumpăra un apartament nou mai pe la periferie, mai spațios, decât unul mic într-un oraș aglomerat?

Articole Recomandate

Tendințe ochelari de soare 2018 Confort, sănătate și tendințe: acestea sunt cele trei cuvinte de bază care caracterizează cel mai bine ochelarii de soare în 2018. Ochelarii de soare, cel mai cumpărat accesoriu la nivel mondial, îmbi...
Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Idei pentru EA și pentru EL Sărbătoriți iubirea în fiecare zi, dar pe 14 februarie este oficial ziua voastră, a îndrăgostiților. Fie că alegeți să sărbătoriți Valentine’s Day, fie că alegeți să sărbătoriți ziua în care v-ați cun...
Cum poți să zbori ieftin de la Târgu Mureș? Zborul cu avionul nu mai e demult un lux. Toată lumea își permite să se urce într-o aeronavă și să viziteze străinătatea. Nu mai există bariere, nu mai există costuri exagerate pentru acest serviciu d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here