Home Diverse Destul de dificil să găsești pilote de calitate…

Destul de dificil să găsești pilote de calitate…

141
SHARE
pilote

După ce am terminat de renovat dormitorul, am zis să aduc un mic „upgrade” patului. Am vrut să cumpăr lenjerie nouă care să se potrivească mai bine cu noile nuanțe ale camerei, perne, și bineînțeles niște pilote. Eu aveam o pătură din lână cu care mă acopeream noaptea și nu prea făcea față. În momentul în care am început să umblu prin oraș am observat faptul că nu prea am de unde să cumpăr nimic de calitate. Hipermarketurile din oraș aveau marfă multă, scumpă, și de proastă calitate. Ca de obicei. Singura variantă pe care am luat-o în calcul ulterior  fost online-ul.

Internetul s-a dezvoltat fantastic în ultimii ani, a devenit un suport perfect pentru comerț, dovadă faptul că există tot mai multe magazine online apărute așa din neant. Acest lucru nu poate decât să ne bucure pe noi, cumpărătorii, întrucât concurența aduce la iveală prețuri și mai mici, diversitate și mai mare. În online prețurile erau oricum destul de mici, mult mai mici față de magazinele din oraș întrucât sunt niște costuri de exploatare mai mici și per total, care ar mai fi scopul acestui online dacă ar avea aceleași prețuri cu magazinele din oraș? E logic că trebuie să fie prețurile mai mici.

Pe maderomania.ro, un magazin online descoperit de mine recent, am văzut aceste pilote călduroase. Mi-au plăcut și am făcut o comandă. Am comandat una de iarnă din lână și una de vară, locuiesc într-o zonă în care vara temperaturile nu sunt chiar așa de mari. Asta mi-a plăcut întotdeauna la un magazin, de orice tip, real sau online, diversitatea. Să ai efectiv de unde să alegi iar pe partea asta magazinele online clar dețin avantajul. Ele pot expune mii, zeci de mii de produse fără să fie delimitate de niște rafturi. În online nu prea există limite în nimic.

Se întrevede un viitor destul de strălucit pentru magazinele online, probabil peste vreo 10 ani vom cumpăra numai de pe net. Internetul este viitorul și cred că oricât am încerca noi să ținem de magazinele reale, acestea într-un final tot vor pierde lupta cu online-ul.

Articole Recomandate

BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
VIDEO – 12 sfaturi utile pentru sănătatea dinților și a gingiilor Ai visat întotdeauna la un zâmbet de Hollywood? Îți dorești dinți sănătosi, puternici și albi ca zăpadă? Atunci urmărește acest videoclip cu sfaturi de îngrijire a dinților și dinții tăi îți vor spune...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here