Home Diverse Destul de dificil să găsești pilote de calitate…

Destul de dificil să găsești pilote de calitate…

237
SHARE
pilote

După ce am terminat de renovat dormitorul, am zis să aduc un mic „upgrade” patului. Am vrut să cumpăr lenjerie nouă care să se potrivească mai bine cu noile nuanțe ale camerei, perne, și bineînțeles niște pilote. Eu aveam o pătură din lână cu care mă acopeream noaptea și nu prea făcea față. În momentul în care am început să umblu prin oraș am observat faptul că nu prea am de unde să cumpăr nimic de calitate. Hipermarketurile din oraș aveau marfă multă, scumpă, și de proastă calitate. Ca de obicei. Singura variantă pe care am luat-o în calcul ulterior  fost online-ul.

Internetul s-a dezvoltat fantastic în ultimii ani, a devenit un suport perfect pentru comerț, dovadă faptul că există tot mai multe magazine online apărute așa din neant. Acest lucru nu poate decât să ne bucure pe noi, cumpărătorii, întrucât concurența aduce la iveală prețuri și mai mici, diversitate și mai mare. În online prețurile erau oricum destul de mici, mult mai mici față de magazinele din oraș întrucât sunt niște costuri de exploatare mai mici și per total, care ar mai fi scopul acestui online dacă ar avea aceleași prețuri cu magazinele din oraș? E logic că trebuie să fie prețurile mai mici.

Pe maderomania.ro, un magazin online descoperit de mine recent, am văzut aceste pilote călduroase. Mi-au plăcut și am făcut o comandă. Am comandat una de iarnă din lână și una de vară, locuiesc într-o zonă în care vara temperaturile nu sunt chiar așa de mari. Asta mi-a plăcut întotdeauna la un magazin, de orice tip, real sau online, diversitatea. Să ai efectiv de unde să alegi iar pe partea asta magazinele online clar dețin avantajul. Ele pot expune mii, zeci de mii de produse fără să fie delimitate de niște rafturi. În online nu prea există limite în nimic.

Se întrevede un viitor destul de strălucit pentru magazinele online, probabil peste vreo 10 ani vom cumpăra numai de pe net. Internetul este viitorul și cred că oricât am încerca noi să ținem de magazinele reale, acestea într-un final tot vor pierde lupta cu online-ul.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here