SHARE

Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări de planuri care i-au pus oarecum în stand-by. Ei bine, dacă cumva te-ai trezit la început de decembrie că nu știi unde să te duci de Revelion alături de prieteni sau de soția/iubita ta, iată de ce ar trebui să iei în calcul destul de serios Tenerife. Da, Tenerife, acea destinație de vacanță foarte frecventată pe timp de vară. Există 3 motive principale pentru care ar trebui să o vizitezi în ianuarie cu ocazia Anului Nou.

3 motive să faci Revelionul în Tenerife

  1. Temperaturile sunt excelente. Nu știu vouă, dar mie nu-mi place acea senzație de sufocare pricinuită de temperaturile foarte mari, 34, 35 de grade Celsius. Nu am înțeles niciodată de ce se duc oamenii vara în zone foarte calde, e clar că o să ai parte de disconfort într-un fel sau altul. În luna decembrie însă, în Tenerife sunt undeva la 20 de grade Celsius, ceea ce mi se pare mai mult decât ok.
  2. Găsești cazare la prețuri bune. Oriunde în lume atunci când nu este sezon și discutăm despre o zonă turistică, prețurile diferă. O să fii surprins să vezi la ce preț poți găsi cazare în Tenerife în această perioadă a anului, cu toate că este Revelion. Cred că reușești să scoți o vacanță Tenerife la jumătate de preț față de perioada verii, lucru care cred că este și în interesul tău.
  3. Nu este așa multă aglomerație. Mie nu-mi plac locurile aglomerate și cred că nici vouă. De ce te-ai duce vara la mare sau într-o zonă foarte turistică să te relaxezi stat în aglomerație și pe la cozi? E clar că nu te vei putea relaxa așa cum trebuie mai ales dacă ești genul de persoană care preferă și iubește liniștea. În decembrie-ianuarie, Spania în general și inclusiv Tenerife sunt destul de pustii.

Articole Recomandate

Cele mai bune tensiometre de pe piață Din păcate, suntem pe primul loc în Europa în ceea ce privește bolile cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială. Totul are legătură cu calitatea scăzută a nivelului de trai, lipsa banilor, lip...
Vrei să cumperi o casă în Iași? Iată cum poți face rost de cele mai bune oferte... A devenit un calvar să mai cauți case de vânzare pe net, indiferent de oraș. Site-urile de anunțuri generale sunt pline de oferte care mai de care mai false, menite să te redirecționeze către un imobi...
Începe anul relaxat. Investește într-un fotoliu cu masaj Puține zile ne mai despart de 2018 și de multe ori sunt uimit să văd cum toată lumea se ambiționează și-și propune să facă în anul ce vine de două ori mai multe lucruri față de anul ce stă să treacă. ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here