SHARE

Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări de planuri care i-au pus oarecum în stand-by. Ei bine, dacă cumva te-ai trezit la început de decembrie că nu știi unde să te duci de Revelion alături de prieteni sau de soția/iubita ta, iată de ce ar trebui să iei în calcul destul de serios Tenerife. Da, Tenerife, acea destinație de vacanță foarte frecventată pe timp de vară. Există 3 motive principale pentru care ar trebui să o vizitezi în ianuarie cu ocazia Anului Nou.

3 motive să faci Revelionul în Tenerife

  1. Temperaturile sunt excelente. Nu știu vouă, dar mie nu-mi place acea senzație de sufocare pricinuită de temperaturile foarte mari, 34, 35 de grade Celsius. Nu am înțeles niciodată de ce se duc oamenii vara în zone foarte calde, e clar că o să ai parte de disconfort într-un fel sau altul. În luna decembrie însă, în Tenerife sunt undeva la 20 de grade Celsius, ceea ce mi se pare mai mult decât ok.
  2. Găsești cazare la prețuri bune. Oriunde în lume atunci când nu este sezon și discutăm despre o zonă turistică, prețurile diferă. O să fii surprins să vezi la ce preț poți găsi cazare în Tenerife în această perioadă a anului, cu toate că este Revelion. Cred că reușești să scoți o vacanță Tenerife la jumătate de preț față de perioada verii, lucru care cred că este și în interesul tău.
  3. Nu este așa multă aglomerație. Mie nu-mi plac locurile aglomerate și cred că nici vouă. De ce te-ai duce vara la mare sau într-o zonă foarte turistică să te relaxezi stat în aglomerație și pe la cozi? E clar că nu te vei putea relaxa așa cum trebuie mai ales dacă ești genul de persoană care preferă și iubește liniștea. În decembrie-ianuarie, Spania în general și inclusiv Tenerife sunt destul de pustii.

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here