SHARE

Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări de planuri care i-au pus oarecum în stand-by. Ei bine, dacă cumva te-ai trezit la început de decembrie că nu știi unde să te duci de Revelion alături de prieteni sau de soția/iubita ta, iată de ce ar trebui să iei în calcul destul de serios Tenerife. Da, Tenerife, acea destinație de vacanță foarte frecventată pe timp de vară. Există 3 motive principale pentru care ar trebui să o vizitezi în ianuarie cu ocazia Anului Nou.

3 motive să faci Revelionul în Tenerife

  1. Temperaturile sunt excelente. Nu știu vouă, dar mie nu-mi place acea senzație de sufocare pricinuită de temperaturile foarte mari, 34, 35 de grade Celsius. Nu am înțeles niciodată de ce se duc oamenii vara în zone foarte calde, e clar că o să ai parte de disconfort într-un fel sau altul. În luna decembrie însă, în Tenerife sunt undeva la 20 de grade Celsius, ceea ce mi se pare mai mult decât ok.
  2. Găsești cazare la prețuri bune. Oriunde în lume atunci când nu este sezon și discutăm despre o zonă turistică, prețurile diferă. O să fii surprins să vezi la ce preț poți găsi cazare în Tenerife în această perioadă a anului, cu toate că este Revelion. Cred că reușești să scoți o vacanță Tenerife la jumătate de preț față de perioada verii, lucru care cred că este și în interesul tău.
  3. Nu este așa multă aglomerație. Mie nu-mi plac locurile aglomerate și cred că nici vouă. De ce te-ai duce vara la mare sau într-o zonă foarte turistică să te relaxezi stat în aglomerație și pe la cozi? E clar că nu te vei putea relaxa așa cum trebuie mai ales dacă ești genul de persoană care preferă și iubește liniștea. În decembrie-ianuarie, Spania în general și inclusiv Tenerife sunt destul de pustii.

Articole Recomandate

Problema hanoracelor… Înainte de Revelion, am dat o tură prin oraș să văd pe la magazine de niște hanorace. Aveam de gând să-mi cumpăr vreo două pentru că pe majoritatea celor pe care le aveam, le murdărisem cu câteva zile...
Conectorul hdd laptop, o componentă ignorată pe nedrept Un conector hard disk laptop reprezintă acea componentă care face legătura între hard disk și placa de bază. Fără această verigă, un hard disk laptop rămâne  doar o biată cutie anostă, care nu pare...
Despre arta de a darui si cadourile personalizate Sa oferi din inima este ceva de-a dreptul nobil si inaltator! Daca toata lumea ar face-o, cu siguranta lumea ar deveni un loc mai bun. Totusi, toate bune pana in ziua in care trebuie sa alegi cuiva un...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.