Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze și sincer să fiu și mie îmi place ideea asta grozavă de a pune pe-o barcă un DJ + un saxofonist.

Ce poate să iasă dacă nu ceva la fel de mișto ca-n imaginile de mai jos? Se pare că sunt la modă aceste party-uri pe apă. E de înțeles de ce. Oamenii s-au săturat de 4 pereți și de cluburi, vor să se simtă bună în aer liber, dacă se poate și pe apă, e perfect.

Ca să vedeți cât de bine se simt oamenii, doar fiți atenți când se întoarce camera către public. Nu sunt sute, mii, însă sunt sigur că sunt foarte bine selectați. E păcat că nu se întâmplă și pe la noi chestii de-astea. Avem Dunărea aproape, ar merge vreo oră de călătorie până la Cazane și înapoi…

Problema e că pe la Severin se vrea doar manele, dacă ar veni Guță cu Salam să cânte pe un vapor, sunt sigur că s-ar îngrămădii țăranii de s-ar călca în picioare, altceva nimic. Din păcate nu poți să faci  lucruri frumoase într-o țară plină de analfabeți și de oameni inculți.

De-asta nu există idei faine puse în practică la noi, sunt sortite eșecului din start. Și sincer să fiu nici nu există speranțe pentru evoluție pentru că e din ce în ce mai rău în România. Numărul maneliștilor, cocalarilor, analfabeților și proștilor crește de la zi la zi, de la oră la oră, de la an la an.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.