Fraților, anul acesta la iUmor a ieșit ditamai scandalul. De ce? Păi din foarte multe motive, concurenții au început să creadă tot mai intens că întregul show este regizat și că de câștigat câștigă cineva selectat dinainte. Evident că nu este așa, dar din păcate argumentele care să contracareze acest lucru nu prea există, nici măcar după întâlnirea din clipul de mai jos. Acum, cine are rațiune își dă seama că e o prostie să crezi că cineva și-ar risca pielea ca să regizeze așa ceva pentru o miză de 20.000 de euro, însă paranoia din mentalitatea românească își spune mereu cuvântul alimentată de lipsa de transparență. Nimeni nu știe care sunt voturile ce au adus premiul către actualul câștigător de exemplu. De ce nu au fost făcute publice? Într-o țară în care toată lumea suspectează pe toată lumea de mânării și măgării, tu contribui la sporirea gradului de paranoia?

Și mai e o problemă cu jurizarea. Cred că aceasta ar trebui oarecum bătută în cuie pe anumite paliere. De exemplu nimănui nu mi se pare corect cu ideea de a trimite acasă niște oameni care deși au venit cu materiale bune, au fost mai slabi ca-n anii precedenți. Adică frate, ori îi cântărești pentru prestația din fața ochilor și uiți tot ce s-a întâmplat în trecut, ori nu-i mai lași să vină niciodată la iUmor după ce au participat odată. Altfel apare această idee de nedreptate cu care nimeni nu poate fi de acord. Nu e drept să trimiți un om acasă doar pentru că acum 3 ani a fost mai bun sau ceva de genul. În fine, aveți mai jos și clipul lui Grigorescu, el a găzduit Procesul Etapei. Vă puteți abona la canalul lui de YouTube, face chestii mișto pe-acolo.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.