Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în prim plan, mai ales că în ziua de azi majoritatea televizoarelor sunt SMART și puteți accesa YouTube direct aceste dispozitive folosite până nu demult doar pentru canalele TV. Interesant cum evoluează internetul și tehnologia, nu? Televizoarele încep să semene din ce în ce mai mult cu niște dispozitive universale, care-și pierd din ce în ce mai mult întâia lor calitate. Așa s-a întâmplat și cu telefoanele mobile pe care astăzi puțini le mai cumpără pentru a se folosi de funcția lor de bază, cea de telefon. Totul se bazează în ziua de azi pe entertainment și pe social media.

Să revenim la LIVE-ul nostru cu muzică de Crăciun. Îl aveți mai jos și sincer să fiu, mie mi se pare perfect. Mie îmi place muzica de Crăciun dar de multe ori am considerat-o obositoare. Ei bine, aceasta doar instrumentală și foarte „așezată, liniștită” e cu totul altceva. E numai bună de pus în fundal atunci când vine seara, becurile din casă se sting, becurile din brad se aprind și noi ne continuăm treburile în spiritul Crăciunului. Este o muzică ce mai mult ca sigur o să vă bine-dispună și o să vă trezească o nostalgie ciudată a anilor copilăriei, a anilor pe care i-ați petrecut în casa părintească, o să vă aduceți aminte de vremurile în care credeați în Moș Crăciun și multe altele.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.