SHARE

Da fraților, am dat startul acestui proiect, în sfârșit. Am lucrat la site-ul vandimaginatie.ro de ceva timp vreme și chiar dacă nu a ieșit 100% ce mi-am dorit, sunt mulțumit. Este un portal prin intermediul căruia ofer servicii content writing, adică redactare articole online. După 13.000 de articole scrise și publicate pe site-urile mele am zis să fac acest pas și să lansez și portalul prin intermediul căruia să vând asemenea servicii celor care au nevoie de ele.

Cine ar avea nevoie de servicii content writing? Ei bine, sunt multe posibilități aici. În primul rând, serviciile mele se adresează companiilor care se ocupă cu optimizare SEO, ei sunt cei care au nevoie de advertoriale. Mă pot ocupa eu de scrierea lor sau pot să publice dânșii pe cele 18 bloguri pe care le dețin în acest moment și pe care se pot posta campanii de advertoriale din orice domeniu. De asemenea, mă adresez și companiilor care au SEO intern și caută bloguri pe care să posteze articole în acest scop. Nu în ultimul rând, ofer și sericii de administrare blog companie, pe scurt dacă există cineva care deține o companie și dorește să se îngrijească într-un mod pozitiv de blogul ei, poate lăsa în seama mea acest lucru, pot să livrez articole de calitate din absolut orice domeniu după un pic de documentare. Discutăm despre articole capabile să creeze o legătură cu potențialii clienți și care să prezinte detaliat produsele/serviciile ofertate în magazinul online.

De ce susțin faptul că pot livra cele mai bune servicii de content writing din România

Nu-mi stă în fire să mă laud, însă în momentul în care toate marile companii SEO lucrează cu mine, presupun și eu că o fac din cauza faptului că sunt bun. Sunt bun în ceea ce fac, lucrez cu drag, bag înseamnă pe toată lumea, respect deadline-urile, ofer un raport calitate preț excelent și așa mai departe. Cu alte cuvinte, ofer un produs ce poate fi catalogat drept cele mai bune servicii de content writing din România. De altfel, experiența joacă un rol crucial aici, am peste 13.000 de articole publicate în mediul online în ultimii 2 ani și jumătate, articole care se pot număra bucată cu bucată. Sunt toate publicate pe blogurile mele, 18 la număr, în continuă creștere.

Așadar, dacă ai nevoie de servicii content writing, dacă ai nevoie de redactare articole online, intră pe vandimaginatie.ro și ia legătura cu mine. Ai 3 posibilități ca să faci treaba asta: fie prin intermediul numărului de telefon disponibil acolo, fie prin intermediul formularului disponibil la secțiunea CONTACT, fie prin intermediul pluginului de chat existent atunci când sunt online, și de obicei sunt mereu online. De asemenea, dacă tu crezi că nu-i adevărat ceea ce spun, dacă tu crezi că nu ofer cele mai bune servicii content writing din România, primești banii înapoi în cazul în care nu ești mulțumit de colaborare. Este o opțiune pe care o ofer tuturor celor cu care ajung să lucrez și dacă mă pot lăuda cu ceva în toți acești 2 ani și jumătate, după toate aceste 13.000 de articole, este faptul că nu a venit nimeni vreodată să-mi ceară banii înapoi.

Cu respect,

Alex Ciocan

Vandimaginatie.ro

+40756764320

Articole Recomandate

De ce beneficii te bucuri ca model la Luxury Studio? Orice tanara ambitioasa viseaza sa isi faca o cariera in videochat. Este un domeniu de activitate infloritor, care promite numai avantaje pentru fete. Mai ales in tara noastra acesta a cunoscut o popu...
Merită investiția în case din lemn? Ca orice tânăr din țara asta care se apropie de 30 de ani și se gândește să se așeze la casa lui, am început evident prin a-mi căuta un acoperiș deasupra capului. Destul de dificil de găsit de altfel ...
Vrei să pleci din țară? Iată cum poți face să iei și mobila cu tine De vreo 10 ani a existat și există în continuare un adevărat exod al românilor către Vest, către străinătate. Traiul tot mai greu din România determină mulți români să-și calce pe suflet și să porneas...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here