Fraților, nu știu dacă ați văzut clipul în care Jeremy și-a spart luneta de la mașină cu „frâna de mână”, eu acum am descoperit acest clip și nu mă mai pot opri din râs. Frâna de mână era de fapt un buștean legat cu frânghie de Jeremy, pe care-l trage după el ca pe căruță și de care se proptește atunci când stă pe loc, astfel încât mașina lui să nu o ia la vale. Bă, eu am mai văzut chestii amuzante făcute de cei trei protagoniști au emisiunii Top Gear, însă asta le întrece pe toate.

După o bună perioadă de tras bușteanul după el, acesta sare nărăvaș și dă buzna înăuntru peste Jeremy, prin luneta din spate. Totul se petrece în Africa și din punctul meu de vedere, momentul este unul magnific. Deși clipul e pe net de ani buni și nu are cine știe ce vizualizări, consider că nu a fost încă descoperit ca la carte de marii amatori de umor. Cum să tragi mă bușteanul după tine și să-ți spargi și geamul cu el? Poate că oamenii au gusturi diferite atunci când vine vorba despre umor, însă mie unul îmi place la nebunie
clipul… Mai dau din când în când câte un reply să mă amuz.


Aveți clipul mai sus, sunt tare curios să știu ce anume credeți despre el. Dacă vă place, dacă prinde acest timp de umor la voi, dacă v-ați fi imaginat vreodată că un asemenea scenariu poate fi posibil. Eu de exemplu mă gândesc cât s-au gândit ei până să facă acea frână de mână pe bază de buștean și frânghie :))… Mi-i și imaginez acolo cum plănuiesc ei improvizația lui Pește :))

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.