Anul acesta la Vocea României a câștigat o tânără din Echipa Smiley, pe nume Ana Munteanu. Bine, nu are importanță de la ce echipă vine, important este că a făcut față concurenței foarte acerbe și a reușit să câștige inimile telespectatorilor, care au votat-o la greu. În finala care s-a încheiat destul de recent, Ana a cântat The Prayer alături de Marcel Pavel și deși aveam înainte reticențe în ceea ce privește șansele sale de câștig, după ce am văzut această interpretare mi-am dat seama că ea o să câștige. Impecabil a cântat iar Marcel Pavel a reușit să-i pună în evidență vocea foarte bine.

Nu cred că ar fi existat o vocea mai potrivită pentru Ana în finală, care să o ajute cu The Prayer. Alegerea lui Smiley a fost una foarte bună iar inspirația i-a adus și titlul de campion al Vocea României 2017. Spectacol au făcut toți concurenții dar din păcate pentru ei, lozul câștigător l-a tras de data aceasta Ana Munteanu. În finală contează vocea dar și alegerea pieselor pe care o fac antrenorii, e  combinație care devine câștigătoare doar în funcție de inspirație/context.


Aveți mai sus interpretarea The Prayer a Anei Munteanu și a lui Marcel Pavel. Impecabil după părerea mea. Voi ce părere aveți despre Vocea României de anul acesta? Aveți impresia că a câștigat cine a meritat sau credeți că trebuia să câștige altcineva?  Știu că gusturile în materie de muzică sunt destul de diferite, însă cred că asta ne face relevanți. Dacă am place cu toții aceeași muzică, nu ar mai exista personalitate, nu?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.