Mie-mi palce muzica rusească. Nu știu de ce, dar stilul lor a rămas oarecum cu influențe disco, eurodance. Muzica rusească este cade foarte bine pe beat și ce mai beat frate. Unul dintre cele mai bune exemple se află în clipul de mai jos. E o muzică modernă care te face să dansezi deși nu știi despre ce este vorba acolo. Mie-mi place muzica pe care se poate dansa pentru că e din ce în ce mai rară prin Europa, pe măsură ce tehnologia avansează și apare tot mai multă procesare digitală.


Și îmi plac foarte mult videoclipurile lor. Rușii sunt niște oameni foarte sentimentali, din păcate noi nu prea ajungem să-i cunoaște din pricina distanței și a tensiunilor dintre România sau mai bine zis Europa/SUA și această țară care se întinde pe aproape un întreg continent. Îmi place să văd oameni colorați, care dansează, care se simt bine, îmi place să văd că se emană sentiment prin intermediul muzicii. Nu știu dacă o să vă placă dar mai mult ca sigur am reușit să vă trezesc interesul.

Și deși mulți v-ați aștepta să dau numele artistului într-o limbă care să-l facă simplu de înțeles, nu am să fac acest lucru. Vreau să-l căutați voi pe net dacă v-a plăcut și să încercați să aflați detalii despre el. Mi se pare mai interesant așa. De asemenea, dacă aveți și voi piese rusești care vă plac și vreți să le împărtășiți, le puteți lăsa în comentariile de la acest articol. O să mai prezentăm noi piese rusești pe site, așa că dacă v-a plăcut aceasta, rămâneți pe-aproape.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.