Ca să ne înțelegem de la început, nu consider că s-a făcut o nedreptate intenționat, pentru a elimina din finală oamenii cu adevărat buni cum s-a mai auzit. Nici vorbă, nu cred că există mânării la acest nivel destul de slab aș putea spune, atât timp cât premiul concursului este 20.000 de euro. Apoi, nu cred că Bendeac și Cheloo sunt genul de oameni care să accepte să voteze într-un anumit mod impus, dictat de către cineva. Sunt 100% convins că dacă cineva vreodată ar încerca să aranjeze acolo apele, acești doi jurați s-ar ridica și ar pleca. Nu ar accepta așa ceva niciodată.

Cu Bobi Dumitraș s-a întâmplat o nedreptate din alte cauze, cauze ce țin de logică sau mai bine zis ilogică. Poate și de gusturi. El a primit două dislike-uri de la Cheloo și de la Bendeac. Justificările celor doi însă nu cred că s-au ridicat la înălțimea gafei comise. Adică bine, de la Cheloo te poți aștepta să voteze anapoda pentru că e genul de om pe care cu greu îl poți face să râdă, însă de la Bendeac??? Bendeac a spus că numărul a fost foarte lung, că nu a avut intonație în voce și așa mai departe. Păi e normal să se lungească, e normal să se mai bâlbâie sau să fie mai liniar în intonație pentru că NU FACE STANDUP COMEDY  de foarte multă vreme. Omul încă nu și-a descoperit stilul, încă nu…

Înțelegeți voi…

Aveți mai jos clipul cu pricina și sunt curios care este părerea voastră față de prestația concurentului Bobi Dumitraș, alături de prestația juriului iUmor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.