Ciel Salarii Cloud

Ciel Salarii Cloud reprezintă unul dintre cele mai bune exemple pentru evoluție. În momentul în care ne uităm în jur, vedem tehnologie la tot pasul, vedem niște aparate la care nu s-ar fi gândit nimeni în urmă cu 30 de ani că vor exista (telefoane, tablete, computere), și culmea, toate interconectate prin minunea secolului 21 – internetul. Dacă toată societatea evoluează, este clar că nici contabilitatea nu poate rămâne pe loc. Odată cu apariția conceptului CLOUD, au început să apară soluții informatice aplicabile pentru majoritatea domeniilor ce țin de comercial, inclusiv pentru contabilitate.

Astăzi o să discutăm despre contabilitatea în CLOUD, sau mai precis despre Ciel Salarii Cloud. Există de mulți ani pe piața din România softuri pentru calcularea salariilor, însă în ultima vreme conceptul CLOUD a adus un upgrade esențial acestora. Haideți să vedem care sunt principalele trei motive pentru care ar trebui să încerci o platformă de salarizare online, ca s ne facem o idee cât mai clară despre care sunt avantajele aduse de acest concept  relativ nou pentru noi. Sunt sigur că după ce veți vedea aceste avantaje, cu siguranță veți opta pentru lucrul online.

3 motive să încerci o platformă de salarizare CLOUD

  1. Poți să calculezi salariile oriunde în lume. Nu mai ești pironit de un singur PC/laptop pe care se instalează un soft cu o singură cheie de licență. Programele CLOUD pot fi accesate prin internet de oriunde, și din Dubai, și din Congo, de oriunde există acces la rețea.
  2. Poți folosi dispozitivele mobile. Când spun dispozitive mobile mă refer bineînțeles la telefoane și tablete. Acesta este cel de-al doilea mare avantaj al softurilor CLOUD, pot fi accesate și folosite și de pe dispozitive mobile, nu mai ești nevoit să cari un laptop după tine sau să te duci la birou.
  3. Datele tale sunt în siguranță. Atât timp cât ești în CLOUD, nu mai ai treabă cu virușii, nu mai ai treabă cu defectarea calculatoarelor și imposibilitatea folosirii softurilor, nu mai ai treabă cu ștergerea accidentală a unor documente importante. Totul este salvat în CLOUD.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.