Am observat un lucru destul de interesant, vreo 3 prieteni de-ai mei consumă regulat Spirulină, sau mai bine zis iau regulat aceste pastile. Eu auzisem în trecut de acest produs și știam că este aliatul celor care au sau au avut probleme cu ficatul. Ei bine, surpriză, m-am documentat puțin după ce am văzut că foarte multă lume cumpără spirulină de la Bioportal și am înțeles că discutăm de fapt despre un compus foarte complex. Spirulina reprezintă de fapt un supliment alimentar care fortifică sistemul imunitar și care reglează cât de cât glicemia. Conține 60% proteine naturale, acizi grași și nucleici, antioxidanți, vitaminele C și E, complexul de vitamine B și multe altele. Cu alte cuvinte, spirulina aduce organismului foarte multe componente naturale pe care din păcate din alimentația de zi cu zi nu prea mai reușește să le ia. Aceasta este cauza pentru care foarte multă lume sănătoasă alege să ia spirulină. Este un adjuvant pentru obținerea unei stări de sănătate generale bune.

Dacă sunteți curioși, dacă v-am stârnit interesul, trebuie să știți că există beneficii dovedite ale spirulinei, nu sunt doar vorbe. Discutăm despre ani de zile de teste și de observații în urma cărora s-a concluzionat cu aceste proprietăți. Partea și mai bună stă în faptul că această spirulină este destul de ieftină și nu trebuie luată ca pe un tratament. Este un supliment alimentar ce poate fi eliberat fără rețetă și care nu are contraindicații. Tot ce trebuie respectat este dozajul, nimic altceva. E normal să fie așa pentru că orice exagerare se transformă în abuz, iar organismele noastre nu răspund prea bine la abuzuri. Atât timp cât respectați dozajul de pe prospect, totul va fi în regulă.

Per total, aceasta este explicația pentru întrebarea din titlu: de ce tot mai multă lume cumpără spirulină? Spirulina este un supliment alimentar care revigorează și readuce pe linia de plutire organismele obosite, fiind foarte recomandat celor care muncesc mult, celor care depun un efort fizic intens, celor care din anumite motive nu reușesc să mai aibă o dietă tocmai echilibrată.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.