Bine, cred că mulți v-ați fi așteptat la o asemenea veste, e greu să te înțelegi cu un om oarecum mai special, așa cum este Arthur. Tânărul a devenit celebru pe internet și chiar și la TV în momentul în care a început să tot dărâme la case prin curte. Peste noapte le ridica, tot peste noapte le dărâma. Mie-mi place de el, pare fericit în prostia, în retardul și în sărăcia lui, cu Ramona lui în căsuța lui. Acum că și-a luat și generator, poate să vină iarna :)) Are și cablu TV în cocioabă, are tot ce-i trebuie.

Ei bine, se pare că tocmai acest generator de curent a devenit mărul discordiei între Arthur și vecinii lui, deranjați de zgomotul aparatului. Din punctul meu de vedere, Arthur are parte de niște vecini neserioși, care nu-l halesc de nicio culoare și care caută nod în papură să se ia de el și am să vă spun imediat de ce. Acel generator merge cu benzină. Vă dați seama că dacă l-ar ține pornit suficient cât să deranjeze, ar avea nevoie de o cisternă în curte. Dar câteva ore pe zi, dacă or fi și acelea, ce mare deranj? Mie unul omul îmi este simpatic și-l urmăresc de ani buni prin intermediul emisiunii Vax Populi prezentată de Răzvan Anghelescu, pe YouTube. Dacă o să vă placă acest clip de mai jos, vă sfătuiesc să vă abonați la canalul de YouTube al lui Răzvan pentru episoade foarte faine. Am mai scris noi despre Arthur AICI, așa că e foarte posibil să-l cunoașteți deja.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.