Teatrul este o artă. Este o artă a cuvântului, a interpretării și nu în ultimul rând a spiritului. Pe scena de la iUmor nu mulți sunt cei care au reușit să facă furori cu teatru. Românii nu mai au răbdare cu teatru, cu interpretări, etc. Românii vor să primească genul acela de umor care-i face să râdă cu gura până la urechi, umor alcătuit din glume simple ce nu au nevoie de prea multe milisecunde pentru a putea fi interpretate de creierul uman. Da, se râde la glume simple și cred că teatrul este subestimat.

Doina Ghițescu are să ne demonstreze exact contrariul. Ea a venit la iUmor și interpretând o scenetă de teatru pe scenă, a reușit să dovedească faptul că teatrul are încă foarte multe de spus în ceea ce privește comedia. Cred că dacă ar fi promovat mai des nu ar avea un efect WOW atât de mare ca acum. Există mulți actori foarte talentați în România, aduceți-vă aminte de „Îngerul lui Bendeac” doar, interpretarea unui tânăr actor de teatru de comedie care iar la fel, nu părea interesant.

Aveți mai jos interpretarea Doinei Ghițescu, interpretare care mie unul mi se pare fabuloasă. Apreciez foarte mut oamenii creativi, oamenii care reușesc să stârnească ropote de aplauze deși par să fie desprinși dintr-o altă epocă, dintr-o altă eră. Sunt curios cum vi se pare clipul de mai jos, lăsați-mi un comentariu la acest articol dacă vă place de Doina sau dacă v-a plăcut modul în care l-a neutralizat pe Cheloo…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.