Știu că gusturile sunt împărțite atunci când vine vorba despre muzică, însă eu unul asta cred, că DJ. Project este de departe cea mai bună formație de muzică din România. Mulți o să spuneți că este o blasfemie să pui pe alții deasupra Holograf, Iris, INNA și așa mai departe. Fiecare cu părerea lui.

Am găsit pe YouTube un clip de vreo 40 de minute, un mix discografic al celor de la DJ. Project pe care-l ascult de vreo 2 zile continuu. De ce? Pentru că-mi trezește amintiri, îmi trezește nostalgie. Am crescut cu piesele lor și cred că o parte din mine s-ar stinge dacă peste noapte, toate piesele lor ar dispărea de pe internet. Nu știu, mi se pare o muzică dansabilă de foarte bună calitate comparativ cu ce se scoate pentru radio în ziua de azi. Aveți mai jos clipul cu pricina, sunt curios ce părere aveți.

Și da, deși nu este un clip oficial, are aproape 2 milioane de vizualizări, dovadă a faptului că nu sunt chiar singurul ce îndrăgește această formație. Mai sunt mulți ca mine și din cauza asta mi-e oarecum ciudă de faptul că DJ. Project nu scoate piese mai multe și mai des. Ultima lor capodoperă se cheamă „Duminică” și a fost o colaborare cu Elena, foarte mișto de altfel. Vi-l pun și pe ăsta mai jos.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.