YouTube-ul românesc s-a umplut de un cancer numit disstrack. Ce este un disstrack? Discutăm despre o melodie cântată/interpretată de vloggeri prin care atacă alți vloggeri cu niște texte oarecum puerile și destul de idioate. E clar că nu poți să faci un disstrack de calitate dacă nu ai nicio treabă cu rap-ul, dacă nu ai nimic interesant de spus. Dacă stăm să numărăm câte disstrack-uri s-au făcut pe YouTube-ul românesc în ultimele 6 luni, ne luăm cu mâinile de păr.

Sunt sute frate și din sute, doar câteva sunt așa, făcute cât de cât să sune bine. Printre cele mai bune (care pot fi numărate pe degetele unei mâini) enumerăm pe cele create de Ciprian Lospa, MC Nebunu  și bineînțeles acest REKANSKI, ce a reușit să facă o piesă despre cei care fac disstrack-uri prin YouTube-ul Românesc. Este chiar una dintre cele mai tari piese anonime peste care am dat în ultimii ani și doresc să v-o prezint și vouă. Nu are prea multe vizualizări, însă așa e când ești Youtuber mic, nu prea strângi vizualizări. Mesajul însă transmis de REKANSKI este unul de calitate.

De asemenea, versurile sunt foarte, foarte bune. Am fost foarte surprins și nu sunt genul care dă pe spate la orice. V-am pus și vouă clipul mai jos în ideea să ascultați și voi ceva de calitate și, de ce nu, să dați un SHARE pe Facebook astfel încât această piesă să ajungă la cât mai multă lume. Foarte bună piesa lui REKANSKI, personaj pe care-l vom mai promova și în articolele viitoare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.