Emisiunea Te Cunosc de Undeva este după părerea mea una dintre cele mai faine existente în acest moment pe micile ecrane, pe lângă iUmor și vocea României. Bine, Vocea României se află în picaj de vreo 2 ani, de când s-au tot schimbat la antrenori, de când nivelul de calitate al concurenților a scăzut fantastic de mult. La Te Cunosc de Undeva se întâmplă lucruri frumoase și de calitate.

Un asemenea moment vom prezenta și noi în cele ce urmează, vom vedea pe Liviu Teodorescu care interpretează demențial pe James Arthur. Piesa aleasă este bineînțeles varianta artistului internațional de „Impossible”. După părerea mea, omul s-a descurcat de minune și dacă nu aș fi văzut în titlu cine este cel care cântă – Liviu Teodorescu – nu mi-aș fi dat seama niciodată.

Deși a trecut de mai bine de un an de când clipul a ajuns pe net, nu a strâns cine știe ce vizualizări. A strâns mai mult decât numărul de abonați al canalului pe care a fost postat, ceea ce este un indicator al calității. Doar 155.000 de vizualizări s-au strâns la transformarea lui Liviu Teodorescu în James Arthur, și după părerea mea la cât de bună a fost interpretarea trebuia pus un nume în engleză, străinii ar fi apreciat mult mai bine o asemenea scenetă decât românii. Este mai jos clipul cu pricina și sunt tare curios ce părere aveți despre el. Lăsați în secțiunea de comentarii ce credeți despre el.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.