A venit un concurent la iUmor care a făcut un fel de roast pe scenă, reușind în același timp să-l enerveze la culme pe Cheloo. Despre Marian Ghiță discutăm în cele ce urmează sau mai bine despre prestația lui din cadrul iUmor. Noi am mai văzut roast-uri pe acolo, dar toate au fost cam praf. Cel făcut de Marian Ghiță chiar dacă nu ne-a făcut să râdem, a reușit să stârnească un circ monstru din cauza faptului că acest concurent a adus în discuție niște titluri din ziare colorate despre Cheloo, subliniind faptul că el și-ar fi părăsit familia.  Acum, discuția bineînțeles că a degenerat întrucât Cheloo nu și-a părăsit nicio familie. Titlurile de tabloide nu sunt aproape niciodată adevărate iar Marian Ghiță ar fi trebuie să se intereseze de aceste lucruri înainte să le pună în text.

Dar ce este până la urmă un roast? Și care sunt limitele lui din moment ce oricine poate să vină pe o scenă și să zică absolut orice, fără să fie adevărat? Cred că roast-ul fără adevăr este ceva specific României, o țară de oameni sălbatici obișnuiți să înjure ca la ușa cortului și să jignească en gross atunci când epuizează cuvintele. De ce ar exista roast de calitate într-o țară în care nu a existat niciodată absolut nimic de calitate? E clar că se întâmplă exact așa cum zice și Cheloo, se vine cu o bășcălie de 2 lei, cu glume proaste, cu înjurături, cu lipsă de calitate, cu atacuri la familii, chestii care nu au aproape niciodată legătură cu realitatea. Cred că va exista limită în roast atunci când o să existe bun simț în societate și calitate per total.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.