Home Diverse De unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate?

De unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate?

404
SHARE
cuverturi de pat

Am fost ieri pe la magazinele de bricolaj din oraș să mă uit pe la cuverturi de pat. Am fost oarecum dezamăgit să văd niște cârpe scumpe, care nu aveau cum să se potrivească la culoare cu nuanța camerei mele. Cuverturile de pat trebuie să îndeplinească ceva cerințe minime aș putea spune, să aibă o culoare care să nu strice aspectul general al camerei, să fie de calitate și ieftine. Ieftine în sensul că trebuie scoase din calcul magazinele cu adaosuri comerciale uriașe, magazinele de bricolaj și hipermarketurile care oricum nu se laudă cu prea multă diversitate.

Așadar, de unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate? Mediul online a rămas ultimul baston de rezistență pentru raportul calitate-preț. Doar prin magazinele online mai reușești să găsești oarecum ceva cuverturi pat dormitor de calitate, la un preț care să nu te scoată din minți. De asemenea, tot online vei găsi doar bumbac în aceste cuverturi, un material chiar recomandat pentru sănătatea noastră. Cele mai interesante cuverturi de pat pe somnia.ro le veți găsi, un magazin de nișă specializat în cuverturi, perne, lenjerii de pat, tot ce are legătură cu somnul de fapt.

Încrederea în online devine din ce în ce mai mare pe măsură ce magazinele din oraș reușesc să devină din ce în ce mai inutile, promovând niște prețuri de multe ori ridicole. De fapt, după cum spuneam mai sus, nu prețurile sunt neapărat problema magazinelor din oraș, ci faptul că oferă niște produse de proastă calitate cu niște adaosuri comerciale destul de ridicate.

Cumperi până la urmă și din oraș dacă chiar nu ai chef de comenzi online dar te lovești apoi de altă problemă: lipsa de diversitate. Găsești la raft doar 4-5 modele care nu au cum să pice la culoare exact cu ce-ți trebuie ție și așa mai departe. Prezic un viitor destul de sumbru pentru aceste magazine din oraș dacă cumva nu reușesc să-și revină și să aducă înapoi la viață factorul numit utilitate, alături de respectul față de client care de multe ori pare să se fi dus pe apa sâmbetei.

 

Articole Recomandate

BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
VIDEO – 12 sfaturi utile pentru sănătatea dinților și a gingiilor Ai visat întotdeauna la un zâmbet de Hollywood? Îți dorești dinți sănătosi, puternici și albi ca zăpadă? Atunci urmărește acest videoclip cu sfaturi de îngrijire a dinților și dinții tăi îți vor spune...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here