Home Diverse De unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate?

De unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate?

526
SHARE
cuverturi de pat

Am fost ieri pe la magazinele de bricolaj din oraș să mă uit pe la cuverturi de pat. Am fost oarecum dezamăgit să văd niște cârpe scumpe, care nu aveau cum să se potrivească la culoare cu nuanța camerei mele. Cuverturile de pat trebuie să îndeplinească ceva cerințe minime aș putea spune, să aibă o culoare care să nu strice aspectul general al camerei, să fie de calitate și ieftine. Ieftine în sensul că trebuie scoase din calcul magazinele cu adaosuri comerciale uriașe, magazinele de bricolaj și hipermarketurile care oricum nu se laudă cu prea multă diversitate.

Așadar, de unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate? Mediul online a rămas ultimul baston de rezistență pentru raportul calitate-preț. Doar prin magazinele online mai reușești să găsești oarecum ceva cuverturi pat dormitor de calitate, la un preț care să nu te scoată din minți. De asemenea, tot online vei găsi doar bumbac în aceste cuverturi, un material chiar recomandat pentru sănătatea noastră. Cele mai interesante cuverturi de pat pe somnia.ro le veți găsi, un magazin de nișă specializat în cuverturi, perne, lenjerii de pat, tot ce are legătură cu somnul de fapt.

Încrederea în online devine din ce în ce mai mare pe măsură ce magazinele din oraș reușesc să devină din ce în ce mai inutile, promovând niște prețuri de multe ori ridicole. De fapt, după cum spuneam mai sus, nu prețurile sunt neapărat problema magazinelor din oraș, ci faptul că oferă niște produse de proastă calitate cu niște adaosuri comerciale destul de ridicate.

Cumperi până la urmă și din oraș dacă chiar nu ai chef de comenzi online dar te lovești apoi de altă problemă: lipsa de diversitate. Găsești la raft doar 4-5 modele care nu au cum să pice la culoare exact cu ce-ți trebuie ție și așa mai departe. Prezic un viitor destul de sumbru pentru aceste magazine din oraș dacă cumva nu reușesc să-și revină și să aducă înapoi la viață factorul numit utilitate, alături de respectul față de client care de multe ori pare să se fi dus pe apa sâmbetei.

 

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here