S-au adunat fraților 5 episoade din RÂZI CA PROSTU’. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune producții de comedie ce are legături cu standup-ul, din România. Din toate timpurile. Practic, doi comedianți se pun față-n față și-și spun glume unii altora astfel încât să se creeze un fel de „război” al glumelor. Cel care reușește să-și facă adversarul să râdă de mai multe ori, câștigă. E un fel de battle al comedianților, cu glume, nu cu rap sau alte versuri bine alese.


Au trecut așadar 5 episoade și tot ce pot spune este că îmi place. Îmi place al naibii de mult. Nu înțeleg de ce naibii o asemenea emisiune nu ajunge și pe TV pentru că din punctul meu de vedere, este genială și cred că românii reacționează super bine la așa ceva. Glumele sunt simple, nu e nimic complicat. Pot fi înțelese de toată lumea. Bineînțeles, pentru românii care se uită la entertainment-ul „de calitate” de la TV, e mai importantă cearta între țigani de la Capatos decât comedia.


Am să pun și eu în acest articol cele 5 episoade din producția românească RÂZI CA PROSTU’ și dacă nu ați auzit despre ea absolut nimic până acum, vă invit să urmăriți cu mare drag. Vă asigur că titlul nu este unul care dorește să jignească, este un titlu comic în stil pur românesc. O să aveți ocazia să vedeți la lucru niște comedianți care deși nu sunt mari, nu sunt uriași, sunt capabili să producă materiale de calitate pe care atunci când le aui, chiar că RÂZI CA PROSTU’.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.