Am dat recent de una dintre cele mai bune melodii pe care le-am auzit în viața mea. Vine de la LA FAMILIA, una dintre formațiile copilăriei mele (Sișu și Puya) și se numește simplu „Curaj”. Am spus de multe ori faptul că formațiile apărute în anii 90 care au rezistat pe piață au reușit întotdeauna să aducă plusvaloare atât pe piață cât și în viețile celor care au rămas fani fideli. BUG Mafia, La Familia, Paraziții sunt doar câteva exemple. Rămânem în sfera hip hop, a rap-ului, în care încă mai există mesaj dincolo de beat-ul comercial. Rămânem cu La Familia și piesa lor, Curaj.

Este genul de piesă pe care o poți încadra foarte simplu în sfera motivațională. Cred că mulți dintre noi ne vom regăsi în versurile lor, măcar într-unele dacă nu chiar în toate. Oamenii puternici vor înțelege foarte bine această melodie care are în acest moment doar 2.8 milioane de vizualizări. De ce are așa de puțin? Păi pentru că nu mulți tineri se regăsesc în ea, nu mulți sunt tinerii care au greutăți în viață la vârste foarte fragede. Părinții moderni au grijă ca ai lor copii să nu ducă lipsă de nimic. Lipsa problemelor după părerea mea te transformă într-un pufuleț simplu de manevrat și foarte, foarte rupt de realitate dar să revenim la piesa noastră.

Sunt curios câți dintre voi ați crescut cu muzica La Familia, sunt curios câți dintre voi o să spuneți că vă regăsiți în piesa de mai sus. Sunt curios de asemenea de câte ori ați pus piesa pe LOOP dacă v-a plăcut la fel de mult ca mie. Recunosc, de câteva zile o ascult continuu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.