Atunci când ai impresia că România este o țară absolut surprinzătoare, în care prostia și nivelul de analfabetism atinge cote maxime, stai să vezi doar câteva clipuri de la Music Idol. Fraților, a venit o tipă care a cântat în premieră mondială melodia Ken Lee. Avem și noi asemenea specimene care se mai duc pe la X Factor, pe la iUmor, însă iată că prostia este universală. Au și alții proștii lor la fel cum îi avem noi pe ai noștri. Sunt oarecum dezamăgit, eram ferm convins că suntem campioni mondiali la prostie însă cine știe, poate luăm tot restul globului pe parte de cantitate și/sau concentrare.

Piesa Ken Lee nu există în realitate, există doar niște versuri inventate de o cântăreață care nu știe probabil nici să scrie nici să citească și care a participat la concursul Music Idol. Sau mai bine există dar nu ce cântă duduia. Nu știu din ce țară vine proasta proastelor, însă după accent pare a fi indiancă. Dacă apăi vine din India, nu e de mirare. Ăia încă mai vânează șobolani cu arcul de prin copaci și se mănâncă între ei, de foame. De unde educație și inteligență la asemenea oameni?  Aveți și voi clipul mai jos să vă minunați.


În acest moment, nu este ceva foarte popular, clipul are doar vreo 170.000 de vizualizări însă l-am întâlnit copiat de nenumărate ori. Probabil foarte multă lume a profitat de lipsa drepturilor de autor și au pus la ei pe canal acest monument incredibil de prostie și mândrie, toate la un loc. Frate, cum să vii și să cânți așa ceva la un concurs de talente? Să nu ai măcar un pic de curiozitate să vezi cum se cheamă piesa măcar, să spui că se cheamă Ken Lee? Sfinte Sisoe…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.