Home Diverse E ok să joci la pariuri online?

E ok să joci la pariuri online?

731
pariuri

Pariurile sportive sunt o activitate destul de populară în România pentru mulți dintre noi. Nu știu câți dintre voi ați observat, dar pe la toate colțurile cu intersecțiile principale din orice oraș, există 2-3 agenții de pariuri sportive. Deci se joacă mult și des. Întrebarea mea este de ce nu preferă tinerii să stea să joace de acasă, online , în loc să se ducă să piardă timpul prin acele agenții…

Unii dintr ei se duc pentru socializare. Le place să se întâlnească acolo cu colegii de bilet și să mai schimbe o vorbă două. De asemenea, mulți se mai duc să afle un pont de la cei care câștigă mai des, în curtea cărora norocul și-a făcut cuib cum s-ar spune. Nu știu, din punctul meu de vedre acestea nu sunt motive întemeiate pentru care să pierzi timpul atât timp cât există o alternativă.

Există multe site-uri pe net, chiar românești, în care se poate juca online la pariuri. Îți faci cont, depui bani și joci. Atunci când câștigi și trebuie să retragi banii, ți se cere o poză cu buletinul care să bată cu identitatea contului și cam atât. Mulți se sperie de această verificare pe bază de buletin și nu o consideră ok, însă ar trebui să-și amintească faptul că și în agențiile din oraș este necesară verificarea identității atunci când se încasează un câștig pentru că aceste pariuri sportive sunt interzise minorilor. Poți afla mai multe despre pariuri dacă vei accesa linkul următor.

Cât despre ponturi, cu siguranță le puteți afla și online de pe site-uri de genul https://www.pariori.ro din care puteți afla multe informații prețioase despre meciurile cu adevărat importante și nu numai. E ok să joci la pariuri online dacă știi de unde să te informezi, zic… Dacă ești genul de om oarecum depășit de tehnologie, probabil că te vei simți mai confortabil așezat pe scaun într-o agenție de pariuri sportive, cu foaia și pixul în mână. Dacă însă ești mai tânăr, ar trebui să încerci pe cât posibil să te urnești înspre online, o să vezi că sunt multe avantaje.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.