A apărut un concurent la iUmor care din punctul meu de vedere reprezintă la indigo trăsăturile românului clasic: prost, misogin, cu glume proaste în program. A venit tipul de mai jos la iUmor și după ce că a avut un număr destul de slab, adică suficient de slab cât să nu râdă absolut nimeni la spusele lui, a venit cu chef de misoginism acut. A vrut să arate celor din jur că cică el are cu un gram de inteligență mai mult decât Delia. Bine, oricum pe seama Deliei se fac multe glume în general dar nici chiar așa, la modul bădăran, grosolan. Nu poți să te duci la cineva să-i spui că e prost că nu e inteligent, că tu ești mai deștept ca el și așa mai departe. E o porcărie.

Chiar nu înțeleg de unde naiba vin proștii ăștia pe scena iUmor. Adică știu de unde vin, din România, sunt predominanți în societate, sunt majoritate, dar nu înțeleg de ce producătorii îi bagă în emisiune. Adică chiar așa nu au mai găsit ei pe cine să bage și au decis, „Bă, hai să-l băgăm pe ăsta că o să se ducă să o jignească pe Delia”. Chiar așa nu exista niciun tânăr talentat și pasionat de comedie care să vrea să-și facă debutul în această „meserie”?  Mi se pare , nu știu, așa, pueril. Să bagi mereu proști la înaintare când ai putea să faci un bine cuiva și să-l promovezi pe merit. La ce debili mental ajung pe scena de la iUmor câte-o dată, ai crede că nici nu există preselecție.

Aveți mai jos clipul cu pricina în cazul în care vreți să vedeți un prost.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.