SHARE

Botezul, alături de nuntă reprezintă unul dintre evenimentele unice din viața fiecăruia: atunci când ne unim destinele cu femeia visurilor noastre și atunci când aducem pe lume sânge din sângele nostru. După ce aducem un copil pe lume este necesar botezul, o taină a Bisericii Ortodoxe Române veche de mii de ani prin care copilul se purifică de Păcatul Strămoșesc. Fiind un eveniment atât de important, are nevoie de o imortalizare de calitate, are nevoie de un fotograf serios. Vom discuta în cele ce urmează cum trebuie tocmit un fotograf pentru botez. Nimic complicat, doar logic.

Cu trebuie tocmit un fotograf pentru botez?

În primul rând trebuie să alegi un fotograf serios. Discutam în articolele trecute despre faptul că în ultimii ani numai cine nu a vrut nu s-a făcut camionagiu sau fotograf. Sunt două meserii destul de bănoase la care poate accede oricine chiar dacă nu are vocație/talent pentru așa ceva. Un fotograf talentat va știi să facă din fiecare cadru o artă, așa că trebuie să fii foarte atent. Alege un fotograf abia după ce vezi portofoliul online. Gabriel Comănescu ar fi un bun exemplu în acest sens. Omul nu este genul acela de profesionist devenit fotograf la apelul bocancilor, din contră.

În al doilea rând, trebuie să tocmești din timp. Dacă ai pretenția la un profesionist desăvârșit la botez trebuie să vorbești cu el din timp. De ce? Pentru că mai mult ca sigur va fi mai mult decât aglomerat. Orice profesionist este aglomerat, orice profesionist are de lucru non stop pentru că toată lumea își dorește calitate, mai ales în acest domeniu. Așadar, dacă ai de gând să tocmești un fotograf pentru botez precum Gabriel Comănescu, ia legătura cu cel puțin 6 luni înainte Atunci când faci rezervarea pentru biserică ar fi ideal să faci înțelegerea și cu un fotograf pentru botez.

Despre bani, nu vă speriați. La botez nu sunt tarife atât de mari precum la nuntă întrucât discutăm despre alt tip de ceremonie care nu durează atât de mult și care nu te ține ocupat o zi întreagă, de dimineața până noaptea. Cu siguranță banii nu vor fi o problemă în acest caz.

Articole Recomandate

Tendințe ochelari de soare 2018 Confort, sănătate și tendințe: acestea sunt cele trei cuvinte de bază care caracterizează cel mai bine ochelarii de soare în 2018. Ochelarii de soare, cel mai cumpărat accesoriu la nivel mondial, îmbi...
Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Idei pentru EA și pentru EL Sărbătoriți iubirea în fiecare zi, dar pe 14 februarie este oficial ziua voastră, a îndrăgostiților. Fie că alegeți să sărbătoriți Valentine’s Day, fie că alegeți să sărbătoriți ziua în care v-ați cun...
Cum poți să zbori ieftin de la Târgu Mureș? Zborul cu avionul nu mai e demult un lux. Toată lumea își permite să se urce într-o aeronavă și să viziteze străinătatea. Nu mai există bariere, nu mai există costuri exagerate pentru acest serviciu d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here