Vax Populi – o emisiune care spune adevărul despre lumea satului din România mai ceva ca D’ale lui Mitică. Ei bine, o rubrică interesantă a acestei emisiuni creată de jurnalistul Răzvan Anghelescu se leagă de „regele” Arthur și casele lui. Prima dată am auzit despre acest Arthur la TV în urmă cu mulți ani, tânărul care și-a demolat casa pentru că voia să facă discotecă. De atunci, de când a dărâmat-o, a reușit să ridice fel de fel de construcții în care să locuiască, a pus la cale chiar și un buncăr în care a dârdâit serios în urmă cu câțiva ani. Le face, le dărâmă, numai așa o ține Arthur cu casele sale. Mai nou, omul și-a luat nevastă și a făcut și doi copii. Unul l-a luat statul și altul este în burta femeii lui, care cel mai probabil va ajunge din nou la stat. Nu prea se cresc copiii prin buncăre.

Am ajuns să mă uit la această serie cu sufletul la gură pentru că Arthur, fie el om simplu de la țară despre care mulți ar spune că e dus cu cabina, are simțul umorului. Nu știu de ce, dar pe mine mă bine-dispune fiecare clip apărut cu el pe net. Atât de simplu în gândire și atât de fericit cu cotețele lui improvizate, acolo, pe terenul lui. Nu cere nimic de la nimeni, nu e milog, muncește cu ziua prin sat și se descurcă. Vă invit și pe voi să urmăriți aventurile „regelui” Arthur din România. Sunt sigur că o să reușească să vă bine-dispună și pe voi cu simplitatea lui.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.