SHARE

Disturbed a reușit să readucă la viață piesa The Sound of Silence. Clar are una dintre cele mai bune interpretări de pe YouTube. Și chiar dacă mulți cârcotași au venit și au spus că mai mult a stricat piesa decât să-ia ducă plusvaloare, eu unul cred că omul a făcut o treabă foarte bună.

Noua interpretare a lui Disturbed este o combinație între liniște și zgomot, între pace și război. Piesa originală avea o linie simplă și deloc impresionantă. Disturbed a reușit să o facă să răsune pe tot internetul. Vocea lui de războinic atribuită acestei piese cred că se potrivește de minune.


Aveți piesa mai sus în cazul în care încă nu v-a ajuns pe la urechi sau prin click-urile mausului atunci când ați intrat pe YouTube, deși nu prea cred. Dacă ești oarecum prins de YouTube, nu ai cum să ratezi așa ceva nici dacă te chinui, îți vine ca recomandare prin sistemul platformei.

În acest moment, piesa lui Disturbed a trecut de 200 de milioane de vizualizări, combinat. Cea originală are vreo 150 de milioane iar interpretarea din acest LIVE a ajuns la amețitoarea sumă de 66 de milioane de vizualizări. E de-a dreptul incredibil după părerea mea.

Vă las și pe voi să auziți minunea și eventual să-mi spuneți dacă vă place, cum vi se pare, etc. Vă aștept părerile în secțiunea de comentarii de sub articol. Sunt convins însă că o să vă placă această piesă la fel de mult cum mi-a plăcut mie.

Articole Recomandate

Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiin...
Gaia live at A State Of Trance 650 / Ultra Music Festival 2014 Așa sună unele dintre cele mai bune minute din istoria muzicii TRANCE. Totul s-a întâmplat în 2014 în cadrul Ultra Music Festival, prin prisma A State of Trance. Clipul a adunat până acum vreo 2 milio...
G Eazy & Halsey Perform Him & I Cred că nu am văzut niciodată mai multă chimie într-un cuplu precum veți putea observa în clipul de mai jos. Este vorba evident despre G Eazy & Halsey și despre celebra lor piesă Him & I. Cei ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here