Nu știu câți dintre voi ați auzit de Flaviu Cernescu, însă eu l-am descoperit întâmplător pe YouTube. Inițial nici nu am știut că este român. Mi-am dat seama de chestia asta abia la finalul clipului când m-am uitat la numele canalului de YouTube. Ce face Flaviu mai exact? Păi escaladează cele mai înalte clădiri dezafectate din țară și nu numai. Eu unul nu aș avea niciodată curaj să mă urc în asemenea locuri și din punctul meu de vedere e o prostie ce face, însă acum, fiecare om are pasiunile sale. Pasiune lui este această înălțime la care nu numai că ajunge cu o lejeritate ieșită din comun, dar face Și face și acrobații incredibile. L-am văzut cu ceva motociclu, cu mers pe sârmă, cu jonglerii și așa mai departe. Omul are un talent, are înclinație către așa ceva, asta e clar.


Nu trebuie de fapt să judecăm oamenii doar pentru că fac niște lucruri periculoase care nouă ni se par ciudate. Faptul că printre noi se află și oameni foarte speciali nu poate decât să ne bucure și să ne ofere un pic de încredere că în România nu au rămas doar analfabeții și leneșii. Avem o țară plină de oameni speciali care din punctul meu de vedere ar trebui apreciați. Vă las să urmăriți clipul lui Flaviu și sunt tare curios dacă o să vă ia cu amețeală în timpul clipului așa cu m-a luat pe mine.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.