Eu unul m-am săturat să văd pe net, clipuri cu ghiolbani needucați care sar la bătaie la oricine, inclusiv la polițiști. Deci priviți numai ce față are cel din clipul de mai jos, cum să fii mă luat în serios atunci când semeni cu ultimul cioban coborât din vârf de munte? Care este problema din clip? Acest needucat, acest ghiolban cu maxim 4 clase a traversat prin loc nepermis de mai multe ori la rând ca să le facă polițiștilor în ciudă. Evident, a fost amendat și reținut. Acești idioți analfabeți care vor să dea capace la polițiști ar trebui eliminați din societate în secunda doi. Ar trebui duși undeva prin deșert și lăsați acolo, să stoarcă cactușii pentru apă și să mănânce șerpi ca Bear Grylls.

Nu am niciun fel de respect pentru asemenea lături, de care m-am săturat până peste cap. Mi-e scârbă să mai privesc asemenea clipuri întrucât îmi dau seama că deși nu-mi doresc, împart oxigenul planetei cu ei. Deși nu doresc, banii pe care-i dau eu la stat ajung și la acest măscărici. Pe bune, ce fel de pedeapsă ar merita un asemenea sălbatic? Că din câte am înțeles a primit amendă câteva sute de lei și gata. Păi asta e sancțiune? Că dacă eram în SUA sau în alt stat intra direct în pușcărie vreo lună, așa, să se sature să mai amenințe un polițist cu „capace”…

Absolut incredibil ce-a ajuns România și ce a ajuns și poliția până la urmă, să fie luată peste picior în asemenea hal de toți boschetarii. La cât de prost este grasul din imagini, chiar sunt curios cum de-a trăit până la vârsta asta, cum naiba nu l-a călcat vreo mașină… A avut noroc căca-m-aș în bafta lui.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.