SHARE

Am discutat cu câțiva amici problema Dani Mocanu. De ce un asemenea personaj are atât de mult succes în România și am ajuns la concluzia că unii nu prea realizează în ce fel de țară trăiesc.

Dani Mocanu din punctul meu de vedere face foarte bine ce face, piesele lui sunt special construite pentru un popor ca al nostru, mare amator de manele. În piesele lui se vorbește mereu despre infractori, infracțiuni, bani, golăneală, etc. Acesta este specificul țării. Dani Mocanu nu avea cum să prindă într-o altă lume în afară de meleagurile noastre. România este o țară plină de țărani analfabeți care au în minte numai combinații și țepe, deloc muncă. Atunci când ai un popor cu un nivel intelectual suficient de scăzut cât să asculte Dani Mocanu, e clar că omul va ajunge mare de tot.

Fără nici un fel de glumă, spun faptul că acest Dani Mocanu va deveni istorie în România și asta nu din cauza că face o muzică extraordinară, ci din cauza că știe să o plieze exact pe gusturile de căcat ale românilor. Cum să nu prindă piesele despre infractori și golăneală când suntem singura țară din Europa care are nevoie să construiască pușcării, nu să dărâme ca-n Suedia sau Norvegia?

De-asta are fraților Dani Mocanu succes în România, pentru că oamenii au cam același nivel ca el. Cred că mai bine de jumătate dintre tineri sunt analfabeți. De fapt se poate vedea chestia asta pe Facebook unde tinerii frumoși și liberi care pică bacul în proporție de 50% nu se sfiesc să-și exprime opiniile analfabete sub formă de înjurături. Că unii sunt așa de proști că nici să înjure corect nu știu. Păi cum să nu aibă fraților Dani Mocanu succes în România când majoritatea cetățuilor sunt ca el?

Articole Recomandate

Syntheticsax – Live Recording Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze...
LIVE cu muzică de Crăciun – instrumental Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în p...
Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu Nu știu voi, însă eu unul l-am descoperit destul de recent pe acest Dan Gerosu și mi-a plăcut foarte mult jocul de cuvinte din acest nume. Am zis că trebuie să fie ceva bun dacă omul a avut inspirația...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here