Deși a început cam slăbuț după părerea mea, Doru Ivanov a rupt la final. Glumele lui cu Sișu și Puya au fost de-a dreptul bestiale. Locul faptei? iUmor. Un nou sezon iUmor a început și sunt tare curios să văd dacă se va ridica la înălțimea așteptărilor pentru că de obicei, pe măsură ce aceste emisiuni capătă mai multe sezoane, ele scad în calitate. Nimeni nu știe de ce, poate e mai dificil să aduci în platou concurenți de calitate, poate producătorii și oamenii care lucrează la ele se plictisesc, etc. Așa s-a întâmplat și cu Vocea României și cu X Factor. Să vedem dacă se va întâmpla în acest fel și cu iUmor, o emisiune pe care eu unul o iubesc și o urmăresc mereu.

Dar să ne întoarcem la Doru Ivanov… Omul a dat două dume la final de-am rămas cu gura căscată. Cred că ar trebui să se axeze mai mult pe roast, că văd că le are. Sunt tare curios ce va face în finală pentru că mai mult ca sigur va fi votat de lume, ca majoritatea celor care au reușit să facă măcar o glumă memorabilă în audiții.

Sunt tare curios voi ce părere aveți despre el, dacă va avea șanse reale să câștige concursul? Din punctul meu de vedere și este doar opinia mea, omul este bun. Are potențial. Din moment ce a venit cu acea glumă cu Sișu și seringa, sunt sigur că poate să mai vină și cu altele și dacă va fi așa în finală, să bage glumă după glumă de acest gen, cu siguranță va câștiga. Să-i ținem pumnii așadar.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.