Nu știu voi, însă eu unul ador emisiunea Top Gear. Deși nimeni nu se sinchisește să o aducă pe micile ecrane în România, mă mulțumesc și cu ea online, pe internet. Există multe site-uri pe care poți viziona gratis sezoane întregi sau chiar pe YouTube, dacă nu ai timp de seriale dar vrei să fii la curent cu ultimele năzdrăvănii ale celor trei protagoniști. În clipul de mai jos avem de-a face cu una dintre cele mai comice situații pe care eu unul le-am văzut vreodată la Top Gear.

Deși clipul nu este așa de popular, are în moment doar 450.000 de vizualizări adunate în 3 ani, sunt convins că îndată ce va fi descoperit de mase acesta va crește destul de mult. Ce se întâmplă mai exact în clip? Ei bine, îl avem pe Jeremy alături de ceilalți doi protagoniști prin Africa. Cei trei conduc niște cazane de mașini prin junglă și se pare că troaca lui Jeremy nu are frână de mână bună. Nu-i nimic, geniul lui ingineresc intră în acțiune si astfel apare în spatele mașinii un buștean tras cu 2 frânghii în timpul mersului, buștean care are să proptească mașina și să o oprească dacă cumva începe să scape înapoi. În loc de frână de mână zic…

Evident, socoteala de-acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg și Jeremy se trezește în mașină peste el cu frâna de mână. Da fraților, bușteanul i-a spart și luneta din spate. Asta e de departe una dintre cele mai amuzante faze de la Top Gear de când urmăresc emisiunea. După ce vizionați clipul de mai jos, aștept comentarii cum vi s-a părut.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.