Mă uit de multe ori pe la TV și nu văd altceva decât scandaluri. Că artistul X l-a făcut nu știu cum pe artistul Y și așa mai departe. Lumea noastră mondenă este mult, mult mai înapoiată și de mai joasă speță față de americani și am încercat de multe ori să înțeleg de ce se întâmplă asta. Lipsa de bun simț, proasta creștere nu au cum să ducă o societate mai departe. De-asta România stă pe loc de ani buni și nu evoluează cu absolut nimic. Nu ai cum să faci treabă când oamenii sunt foarte preocupați de bârfă și de alte chestii total neimportante. În clipul de mai jos avem 10 artiști destul de faimoși din Statele Unite care discută despre Eminem. Sunt raperi care arată RESPECT pentru cel de lângă, sunt raperi care în loc să bârfească și să considere un nimeni pe Eminem, îl apreciază.

Asta înseamnă să fii un om demn. Să arăți celor din jur faptul că poți să respecți munca. Până la urmă un artist înseamnă muncă, 1% inspirație și 99% transpirație. În România nu va exista niciodată respect pentru artiști. Ei vor încerca mereu să-și tragă preșul de sub picioare unul altuia, se vor bârfi, se vor urî. Omul care de mic este crescut fără bun simț, nu are cum să ajungă la maturitate om serios. Cine știe, poate peste vreo sută de ani vom avea și noi mai mult respect în societate, că de mâncat între noi suntem foarte buni. Când vom ajunge să vorbim despre cel de lângă, om care a ajuns departe într-un anumit domeniu, cu respect și fără răutate, atunci o să începem să evoluăm.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.