SHARE

De fiecare dată când aud o piesă de Michael Jackson se întâmplă ceva cu mine. Mă cuprinde așa o liniște ciudată și cred că acesta este motivul pentru care omul este încă foarte iubit de cei care i-au cunoscut muzica într-un anumit moment al vieții lor. Atât de multă iubire, pace, sentiment transmite prin intermediul unei piese precum You Are Not Alone, încât nu ai cum să rămâi de piatră.


Nu am înțeles niciodată de a fost nevoie ca Michael să plece de printre noi. Avem atât de mulți nenorociți care trăiesc suta de ani și oameni așa de iubitori, talentați pleacă dintre noi la 40-50 de ani. Aceasta să fie oare durata medie de viață a artiștilor de clasă mondială? Cine știe, poate că e nevoie de o trupă de muzică al naibii de bună acolo sus în ceruri. Poate că știe Dumnezeu ce face.

În clipul de mai sus avem piesa You Are Not Alone interpretată extraordinar în timpul unui concert din Munchen, Germania, anul 1997. În timpul concertului o tânără este lăsată să se ducă să-l strângă în brațe pe artist. Am privit foarte atent reacțiile lui. Michael Jackson a fost un om atât de cald, atât de iubitor, precum vocea lui de altfel. Eu unul am fost fan Michael dintotdeauna, am crescut cu muzica lui în anii 90 și am reușit să-l simt pe acest artist încă de când performa LIVE. Sper că observați că reușește să performeze LIVE mai bine decât reușesc artiștii moderni cu playback-ul.

Voi ce părere aveți despre această piesă, despre ce se petrece în ea cu acea fată care vine să-l ia în brațe pe artist? Ce fel de emoție simțiți aici?

Articole Recomandate

G Eazy & Halsey Perform Him & I Cred că nu am văzut niciodată mai multă chimie într-un cuplu precum veți putea observa în clipul de mai jos. Este vorba evident despre G Eazy & Halsey și despre celebra lor piesă Him & I. Cei ...
O să revină Puya? Voi îl mai știți pe Puya? Tipul care face parte din trupa La Familia, trupă destul de cunoscută în anii 90-2000 în România. Eu unul m-am abonat la canalul său de YouTube și am reușit să-l cunosc și di...
La iUmor s-a născut un hit Este piesa lui Mihai Marin, care nu știu ce caută pe la iUmor dar cu siguranță ar trebui să înregistreze acest hit. S-a mai întâmplat să vină pe la acest spectacol cântăcioși care au fost dați afară p...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here