SHARE

De fiecare dată când aud o piesă de Michael Jackson se întâmplă ceva cu mine. Mă cuprinde așa o liniște ciudată și cred că acesta este motivul pentru care omul este încă foarte iubit de cei care i-au cunoscut muzica într-un anumit moment al vieții lor. Atât de multă iubire, pace, sentiment transmite prin intermediul unei piese precum You Are Not Alone, încât nu ai cum să rămâi de piatră.


Nu am înțeles niciodată de a fost nevoie ca Michael să plece de printre noi. Avem atât de mulți nenorociți care trăiesc suta de ani și oameni așa de iubitori, talentați pleacă dintre noi la 40-50 de ani. Aceasta să fie oare durata medie de viață a artiștilor de clasă mondială? Cine știe, poate că e nevoie de o trupă de muzică al naibii de bună acolo sus în ceruri. Poate că știe Dumnezeu ce face.

În clipul de mai sus avem piesa You Are Not Alone interpretată extraordinar în timpul unui concert din Munchen, Germania, anul 1997. În timpul concertului o tânără este lăsată să se ducă să-l strângă în brațe pe artist. Am privit foarte atent reacțiile lui. Michael Jackson a fost un om atât de cald, atât de iubitor, precum vocea lui de altfel. Eu unul am fost fan Michael dintotdeauna, am crescut cu muzica lui în anii 90 și am reușit să-l simt pe acest artist încă de când performa LIVE. Sper că observați că reușește să performeze LIVE mai bine decât reușesc artiștii moderni cu playback-ul.

Voi ce părere aveți despre această piesă, despre ce se petrece în ea cu acea fată care vine să-l ia în brațe pe artist? Ce fel de emoție simțiți aici?

Articole Recomandate

The Sound of Silence – versiunea pe care cu siguranță nu ai mai auzit-o Disturbed a reușit să readucă la viață piesa The Sound of Silence. Clar are una dintre cele mai bune interpretări de pe YouTube. Și chiar dacă mulți cârcotași au venit și au spus că mai mult a stricat...
Genius frate, Genius Doamne ce amintiri îmi trezește piesa asta, Genius – Îmi plânge Inima. Îmi aduce aminte de anii 90, de casetele pe care le ascultam la Walkman, de acele vremuri nebune care din păcate nu se vor mai în...
De ce are Dani Mocanu succes în România Am discutat cu câțiva amici problema Dani Mocanu. De ce un asemenea personaj are atât de mult succes în România și am ajuns la concluzia că unii nu prea realizează în ce fel de țară trăiesc. Dani M...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here