Se întâmplă uneori să zăbovesc ore întregi la calculator, pe YouTube, ascultând un interviu interesant. Mie-mi place să ascult oameni, să ascult experiențe, povești care mai de care mai interesante și în seara trecută am avut o plăcere deosebită să ascult un interviu marca Pagina de Media în care invitat a fost nimeni altul decât Radu Banciu. Pentru cei care nu știu, Radu este protagonistul emisiunii de la B1 TV „Lumea lui Banciu”, o emisiune asemănătoare cu cea a lui Mircea Badea „În Gura Presei”, emisiune în care vorbește despre absolut ce dorește dumnealui.

În cadrul interviului acordat celor de la Pagina de Media, Radu vorbește despre tot. Vorbește despre viața lui personală, vorbește despre emisiunea pe care o face de ani buni la B1 și sincer să fiu, mie unul mi se pare un om fascinant. Este critic, asemenea mie, poate de-asta îmi și place. Îmi place să-i urmăresc emisiunile mai ales atunci când critică societatea în care trăim pentru că de cele mai multe ori are dreptate. Radu Banciu este un om care vede realitatea foarte corect și chiar dacă uneori nu suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește politica, mie mi se pare un om senzațional, de urmărit. Știu, multă lume nu-l suportă pentru că este un om de dreapta iar la putere în acest moment este PSD însă haideți să lăsăm un pic politica la o parte și să privim în oameni, să cunoaștem oamenii așa cum sunt ei în realitate, că la politică toți ne pricepem, toți ne dăm cum părerea.

Desigur, clipul cu interviul său nu a strâns milioane de vizualizări, nici nu va strânge vreodată pentru că în țara asta oamenii se grăbesc să discute alți oameni, nu să-i cunoască.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Cel mai dorit realizator TV, sincerul nostru patriot transilvan, sclipitor orator original si sentimental, iti multumim pentru daruirile din suflet secunda cu secunda! Intelegindu-ti sacrificiile si pretul platit, noi toti ne inclinam dorindu-ti realizarile visate, exceptionale succese meritate, sanatate si niscai bucurii! Esti unicul fauritor pe care il urmam cu rivna, cu speranta sa trsim ca sa impartim cu Tine si pentru Tine gloria Ta universala. Ne esti ruda de incredere, camaradul de urmat, fratele mai mare sau mai dulce si mai mic,
    ne esti iubitul destinat! Cu genele neamului Tau iti vei desavirsi viitorul in care speram a ne regasi si noi spiritul celor mai bravi si dragi mosi si stramosi.
    Dumnezeii sa te ocroteasca, Universul cu sincers dragoste a noastra sa te inalte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.