SHARE

În urmă cu vreo 10 ani, înainte să izbucnească celebra criză economică, erau la modă creditele cu buletinul. Oamenii făceau credite pentru absolut orice, de la electrocasnice la mașini, ori pur și simplu nevoi personale. Din păcate, aceste credite au fost sistate din cauza crizei și consumul a fost oarecum potolit de către bănci. Ei bine, din cauza creșterii economice din ultimii ani pe care România avut-o, au revenit la modă aceste credite cu buletinul. Bine, o bună parte din vină o are și baza de date a ANAF-ului care permite băncilor să verifice un potențial client.

Poți contracta credite rapide doar cu buletinul pe extrasimplu.ro. Nici măcar nu mai este nevoie să te duci să completezi formulare pe la bănci. La cât de mult a evoluat tehnologia în ultimii ani, nu mai e nevoie de stat la cozi. Totul se face online și mi se pare ceva foarte ok. Creditele rapide devin și mai rapide prin prisma internetului. Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de o sumă de bani nu foarte mare dar de care ne este imposibil să facem rost în următoarele zile așa că minicreditul online doar cu buletinul mi se pare o idee destul de bună. Este o modalitate ideală de a te descurca atunci când ești la ananghie, fără să mai apelezi la rude, prieteni care de multe ori te ajută apoi au fel de fel de pretenții care mai de care mai ciudate. Acum că a revenit moda creditului cu buletinul lucrurile și-au reintrat oarecum în normal.

Pașii pentru obținerea unui credit doar cu buletinul sunt destul de simplii. Tot ce trebuie să faci este să intri pe extrasimplu.ro și să completezi formularele cu pricina, totul online. Nu trebuie să pleci de acasă, nu trebuie să aduni o tonă de acte așa cum ți se va cere pe la bănci, din păcate.

Aceste instituții nebancare sunt mult mai flexibile și au grijă să trateze clientul cu respect. Din punctul meu de vedere, o bancă ce pune clientul pe drumuri o săptămână și-i cere acte peste acte nu face altceva decât să-și bată joc de el pentru că în final, dacă acel client primește credit, el va da o grămadă de bani băncii drept profit. De-asta ar trebui să le cam evitați.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here