Bucureștiul e un oraș destul de aglomerat. Se poate întâmpla uneori să te trezești blocat în trafic de un alt cetățean la fel de grăbit ca și tine. Atunci, adevăratele skill-uri de șofer ies în evidență, e nevoie să  te descurci la fața locului cum poți astfel încât să ieși cu brio din acea situație. Trebuie să stăpânești foarte bine mașina și parcările laterale. În clipul de mai jos, care vine de la Oleg Brega – Activist Civic, avem de-a face cu o domnișoară care din păcate, nu le prea are cu volanul.

Bine, nimic ciudat aici, majoritatea femeilor nu prea știu să parcheze mai ales dacă au în posesie o mașină așa mare precum cea a domnișoarei din imagine. Nu, nu s-a descurcat să iasă de acolo mai bine de un sfert de ceas. Nu a putut nici să facă niște manevre simple ca să scoată mașina de acolo, nu a putut nici să dea bordurile din spatele mașinii un metru mai departe, că doar erau aruncate acolo cu furca, nu erau zidite în nici un fel. Din păcate, domnișoara cam duce lipsă de imaginație.

Cum s-a rezolvat problema? Păi a așteptat să plece mașina care ocupa banda a doua și cam atât. Bine că nu a așteptat să plece toate mașinile de pe stradă. Nu știu fraților, eu unul nu am priceput niciodată de ce unii oameni își cumpără asemenea mașini, atât de mari, dacă nu sunt în stare să le parcheze sau să iasă cu ele dintr-o situație precum cea din imaginile de mai sus. Acest clip nu este unul misogin, scopul nu este acela de a denigra vreo persoană, prezentăm doar un caz în care o persoană posesoare de permis de conducere nu este în stare să se descurce în trafic.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.