Nu știu câți dintre voi o mai cunoașteți pe Adriana Vlad pentru că după colaborarea cu BUG Mafia, nu s-a mai auzit absolut nimic despre ea. Sau s-o fi auzit dar nu a ajuns vestea la urechile mele melomane. Ei bine, în cele ce urmează vreau să vă prezint un cover după piesa Laurei Stoica pe care o interpretează excelent această Adriana Vlad, cu vocea ei de aur. Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun cover al piesei Mai Frumoasă de pe YouTube în acest moment. Adriana Vlad are o dulceață în glas care o ajută să cânte această piesă într-o manieră nemaiauzită de mine cel puțin: foarte sexy, pasională, suavă, lină, puternică în același timp.


Bine, mulți dintre voi nu veți știi nici măcar cine a fost Laura Stoica dar nu e problemă, așa mai învață și tânăra generație despre muzica de calitate care se făcea cândva, o muzică orientată grav către sentiment, către romantism, către ideea de cuplu și de declarare a iubirii. Muzica contemporană nu mai are nici o legătură cu sentimentele din punctul meu de vedere dar în fine, este strict părerea mea. Clipul Adrianei chiar dacă are 2 ani de când este pe YouTube și are doar 12 mii de vizualizări, pentru mine este catalogat drept un clip cu peste 100 de milioane de vizualizări. Cred că atâta ar fi avut dacă Adriana ar fi fost o artistă străină dintr-o țară în care nu există Alex Velea și Nicolae Guță.

Aștept părerea voastră în secțiunea de comentarii, părere legată evident de clipul de mai sus sau de Adriana Vlad.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.