Mi-am pus de multe ori întrebarea cine va fi tras la răspundere sau mai bine zis pe cine ar mai încălzi trasul la răspundere în momentul în care apare un nebun pe stradă, care îți aruncă o bordură în cap și te omoară? Așa, gratuit. Ce caută nebunii periculoși pe stradă în România nu am înțeles niciodată. În clipul de mai jos, avem un exemplu de nebun care umblă liber, nestingherit pe străzile capitalei.

Totul a pornit în momentul în care Oleg Brega a scos camera și a început să-l filmeze. Omul avusese o problemă cu niște bilete de autobuz sau de metrou, nu mai știu exact și era foarte supărat. Vă dați seama ce înseamnă un nebun supărat? Păi cam asta înseamnă, ce veți vedea și în clipul de mai jos: ia bordura de pe stradă și ți-o aruncă în cap. Lui nu-i pasă dacă te omoară, nu gândește.

Consider că acest tip de cetățean nu trebuie lăsat liber. Sper ca poliția să se autosesizeze, să meargă la acel nebun acasă și să-l salte fain frumos. Să fie testat, dacă suportă pușcăria ar fi indicat să stea vreo câțiva ani după gratii, dacă se constată că e plecat cu totul cu sorcova, să fie internat într-un ospiciu al nebunilor violenți, unde să nu mai aibă ocazia să facă rău nimănui.

Clipul cu pricina e destul de recent, are doar câteva mii de vizualizări dar a apărut pe la TV din câte țin minte. Parcă l-am văzut pe România TV. Poate poate, după ce va mai prinde coajă, Poliția să facă cumva și să scoată din societate într-un fel sau altul acest individ care, atunci când nu-i convine ceva, ia bordura de jos și ți-o aruncă-n cap fără să stea prea mult pe gânduri.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.