SHARE

În ultimii ani, tot mai mulți români au început să cumpere cauciucuri noi pentru mașinile lor, renunțând practic să-și mai pună viața în pericol prin intermediul celor second hand. Dacă ați fost plecați de pe planetă în ultimii 5 ani să zicem, vă aduc la cunoștință faptul că în România există un tip de business prin care se vând anvelope second hand, consumate în proporție de 70-75%, pentru care șmecherii cer cam jumătate din prețul unui cauciuc nou. Practic, românii mari amatori de acțiuni antreprenoriale, se duc și iau gunoaiele nemților, francezilor, austriecilor și le vând în România.

Ei bine, după ce cetățenii s-au mai trezit și au început să investească în anvelope noi, au descoperit și avantajele pe care le pot avea dacă decid să cumpere online. Există multe magazine pe internet din care poți cumpăra cauciucuri de vară sau de iarnă mult mai avantajos decât hipermarketuri sau magazine de profil din oraș iar în cele ce urmează veți vedea cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să vă orientați către acestea.

5 motive să cumperi anvelope de pe internet

  1. Prețurile sunt mai mici. Nu cred că este greu de crezut pentru că acesta este specificul mediului online. Ca să fie competitiv, ca să prezinte interes, trebuie să vină cu prețuri mai mici. În plus, un magazin online are costuri de întreținere mai mici, așa că pot avea adaosuri comerciale mai mici.
  2. Diversitatea este mai mare. Dacă în magazinele din oraș ai de ales între doar câteva mărci/modele de anvelope, există magazine pe internet din care chiar ai ce alege. De exemplu, pe anvelomag.ro poți să cumperi chiar și renumitele anvelope Starfire, marcă absentă din oraș.
  3. Procedeul este mai comod. Practic, comanzi anvelopele și îți sunt aduse la curier, nu mai ești nevoit să le mai cari tu în mașină, din mașină acasă și așa mai departe. De asemenea, există magazine online din care cumperi anvelope și care-ți asigură montajul la anumite centre.
  4. Ai acces la calitate. Nu știu câți dintre voi ați dorit vreodată să cumpărați anvelope de calitate, însă mai mult ca sigur pe rafturile hipermarketurilor din oraș ați găsit doar chinezării ieftine. În magazinele online de nișă precum anvelomag.ro veți găsi și branduri de calitate, nu doar ieftine.
  5. Ești tratat cu seriozitate. Ultima dată când am încercat să cumpăr anvelope dintr-un hipermarket m-am enervat la culme. A trebuit să mă rog efectiv de angajații magazinului să-mi mai aducă și mie 2 anvelope din depozitul lor întrucât la raft nu mai erau decât două. De ce Dumnezeului ai da bani unor oameni care te tratează cu neseriozitate și nepăsare? Online oamenii au o atitudine mult mai potrivită și orientată către client. Pentru magazinele online fiecare client contează.

Articole Recomandate

4 motive să cumperi scule pneumatice profesionale de pe net Internetul a evoluat destul de mult în ultimii ani și a devenit un suport magnific pentru magazine, pentru comerț în general. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este faptul că a încep...
3 motive pentru care becurile cu LED nu sunt scumpe Discutam ieri cu un amic despre becuri, cumpărase o lustră și se gândea ce fel de becuri să aleagă. I-am recomandat niște becuri cu LED care costau în jur de 25 de lei/bucata și mi-a zis că nu sunt să...
Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare ac... În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinăta...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here