De cele mai multe ori, audițiile The Voice sunt destul de straight forward… Cineva intră, cântă apoi pleacă acasă. Ei bine, uneori mai apar și surprize precum cea din clipul de mai jos. Avem interpretarea piesei celor de la Coolio – Gangsta’s Paradise dar este o interpretare cu totul aparte. Eu unul am rămas oarecum uimit de ce se poate face folosind tehnica de looping și chiar dacă omul nu are o voce extraordinară, a reușit să mă facă atent și să mă bucur de muzica lui.

MB14 a participat la The Voice Franța în anul 2016 iar audiția lui a ajuns în acest moment la aproximativ 6 milioane de vizualizări, o cifră deloc neglijabilă. E oarecum normal să se întâmple așa, adică să existe milioane de vizualizări pentru ceva ce nu se încadrează deloc în tipul unei audiții clasice The Voice. Nu știu cât de departe a ajuns omul în competiție – probabil nu prea departe –  dar mai mult ca sigur și-a făcut foarte multă publicitate pozitivă.

Aveți mai sus audiția cu pricina. Sunt curios care este și părerea voastră așa că nu ezitați să-mi lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos. De asemenea dacă mai cunoașteți cazuri asemănătoare de oameni care aui venit la concursurile de talente muzicale și au impresionat cu niște chestii aparte, nu ezitați să mă anunțați și pe mine astfel încât să le adăugăm la colecția noastră de pe blogotainment.net.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.