Cu siguranță mulți dintre noi suntem pasionați de OZN-uri, de tot ce ține de cosmos sau de viața extraterestră. Nu e dificil de înțeles de unde vine această pasiune. Adică atât timp cât îți pui întrebări precum Cine suntem?, De unde venim?, Cine este creatorul nostru?, Suntem singuri în Univers?, la care nimeni nu poate să răspundă, clar îți îndrepți ochii către cer și cauți rezolvare.

În cele ce urmează, vă propunem un interviu excepțional cu Robert Lazar, un cercetător care a avut onoarea să ia contact cu tehnologia extraterestră. Acesta a asistat la testarea unui OZN și explică în detaliu atât modul în care acesta arată cât și modul în care funcționează. Știu, mulți dintre voi spuneți că noi, oamenii, suntem foarte înapoiați din punct de vedere tehnologic și nu am putea înțelege o civilizație cu milioane de ani mai avansată decât noi, însă iată că nu e chiar așa. Există oameni super inteligenți care pot lucra în sistem de inginerie inversă și care pot explica modul de funcționare al navelor extraterestre. Acum, că acele OZN-uri au în componență anumite metale care nu există pe Terra sau măcar în galaxia noastră, e altceva.

Chiar dacă interviul cu Robert Lazar nu a devenit viral pe internet, în acest moment are undeva la 300 de mii de vizualizări. E suficient zic eu dat fiind faptul că nu toată lumea este la fel de interesată de fenomenul OZN cum este interesată de muzic, bârfă, monden, etc. După calitatea imaginii clipului, aș spune că a fost filmat undeva pe la începutul anilor 1990 dar nu asta contează cu adevărat, ci informațiile pe care acesta le aduce în prim plan. OZN-ul descris de el în interviu ar aparține extratereștrilor gri.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.