America’s Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări.

Celine Tam provine dintr-o familie de muzicieni și are destul de multe clipuri faine pe YouTube în care cântă alături de tatăl său. Pentru competiția din Statele Unite a ales să interpreteze piesa My heart will go on a lui Celine Dion și toată lumea a rămas pur și simplu înmărmurită pentru că timbrul ei vocal se apropie destul de mult pe anumite note de cel al celebrei Celine.

Apropo, ca fapt divers, pe ea o cheamă Celine după aceeași celebră Celine Dion. Părinții ei sunt topiți după cea mai bună cântăreață din lume așa că și-au botezat și fiicele după ea. Astfel cea din clipul de mai jos se numește Celine iar sora ei se numește Dion. La asta nu v-ați fi așteptat, nu?


Pe mine unul pur și simplu m-a fascinat această tânără cântăreață în vârstă de doar 9 anișori. Cred că tocmai s-a născut o stea pe 16 iunie 2017  în Statele Unite și sunt foarte curios să-i urmăresc parcursul în această competiție. Vreau să văd cum evoluează și cum devine din ce în ce mai bună.

Am mai văzut asemenea talente care au apărut din neant și care au reușit să devină celebre practic peste noapte. Unul dintre cele mai bune exemple este Charice Pempengco, cu care aveți un clip jos.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.