Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din jocurile copilăriei. În timpul piesei, Micutzu imită de asemenea mulți rapperi români pe care cu siguranță îi veți recunoaște acolo: Uzzi, DOC, Cedry2K, Tataee, Dragonu aka 47, etc.

Nu știu de unde i-a venit ideea asta lui Micutzu dar din punctul meu de vedere este genială. Să faci o piesă de rap cu versuri din jocurile copilăriei? Cine s-ar fi gândit la așa ceva? În plus eu unul nu mi-aș fi imaginat vreodată că omul poate să imite atât de bine oameni care nu sunt chiar simplu de imitat. De exemplu nu cred că Bendeac, un maestru al imitațiilor ar putea să-l facă pe Tataee de la BUG Mafia la fel de bine cum îl face în acest clip Micutzu.

Piesa AnTanTe a fost lansată pe 24 mai, adică fix acum o săptămână și a reușit să adune deja peste 1 milion de vizualizări ceea ce înseamnă că într-un viitor apropiat, s-ar putea să-l vedem în muzică pe Micutzu. M-am uitat pe canalul lui de YouTube și cel mai popular clip al său este acest AnTanTe, lucru destul de surprinzător dacă ne gândim la faptul că este un om care se ocupă de standup comedy, nu are nici o treabă cu muzica.

Oricum, mai mult ca sigur acest clip vă va face să vă întoarceți cu gândul la copilărie. Nivelul de nostalgie va atinge cote maxime chiar dacă aspectul celor care cântă sunt departe de ideea de copilărie. Să auzi versurile e suficient ca să te gândești la niște vremuri demult apuse.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.