Sezonul 3 de la iUmor a adus foarte multe surprize plăcute. Concurenții au fost foarte buni și în unele momente am impresia că este cel mai tare sezon dintre toate. În cele ce urmează vom discuta despre Bogdan Zloteanu, pe care-l consider cel mai natural comediant din România. Am urmărit mult standup  și dintre toți comedianții, Bogdan Zloteanu pare să spună glumele cel mai natural. Din punctul meu de vedere așa ar trebui să fie toți cei din standup dar în fine, e doar o părere personală.

Bogdan Zloteanu a venit pentru a doua oară la iUmor și a primit din nou 3 X DA. Rămâne de văzut dacă a fost suficient de bun cât să intre în finală, dar eu unul cred că are șanse foarte mari. Mi-au plăcut glumele lui legate de țigani și mi-a plăcut foarte mult modul în care le spune. Mulți ar crede că omul este un foarte bun actor ar în realitate, așa e felul lui de-a fi. Există oameni care au anumite talente și acesta este talentul lui Bogdan Zloteanu, să fie foarte natural și comic atunci când vorbește. Vă las mai jos numărul băiatului și sper să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie. Într-o singură zi, clipul a făcut aproape 500,000 de vizualizări ceea ce spune destul de multe.

Eu unul îmi doresc să-l vedem în finală, pur și simplu să mai aibă o dată ocazia să mai spună glume. Deși l-am văzut doar de două ori, încep să cred că este unul dintre cei mai buni din domeniu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.