Vouă vă vine să credeți faptul că trupa Roxette a lansat anul trecut o piesă atât de frumoasă precum It Just Happens? Eu unul sunt foarte mare fan Roxette, sunt de părere că această trupă a dat naștere multor copii mai ales în anii 80 și 90 când a avut parte de cea mai mare ascensiune. Din păcate în ziua de azi a pălit pentru că muzica modernă nu mai este așa emoțională. Nu poți să rămâi în topuri dacă produci o muzică pe care oamenii nu o mai pot digera. Roxette a rămas și va rămâne pentru totdeauna în sufletul celor care au trăit emoțional muzica trupei cândva, la un anumit moment.

Trupa Roxette a fost înființată în anul 1986 și are așadar peste 30 de ani de activitate neîntreruptă. Este una dintre cele mai longevive trupe din lume în acest moment iar prin intermediul piesei It Just Happens ne demonstrează că încă mai are un cuvânt greu de spus în muzică, nu are de gând să se retragă prea curând. Trupa este formată din Marie Fredriksson (58) și Per Gessle (58), ambii din Suedia și s-au făcut remarcați în întreaga lume prin hituri celebre precum “Listen to Your Heart,” și “It Must Have Been Love,” două hituri care după părerea mea sunt cele mai frumoase piese de dragoste. Sunt două șlagăre pe care cu siguranță fiecare cetățean al acestei planete le-a auzit de multe ori până acum.

Chiar dacă acest It Just Happens nu mai atinge sute de milioane de vizualizări, cui îi place muzica de calitate o să-i placă și această piesă, care a atins în mai puțin de doi ani aproape două milioane de vizualizări. Bravo Roxette pentru minunata carieră în muzică, pentru piesele extraordinare pe care le-ai scos și le scoți în continuare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.